Musorujsag
Élő Eredmények

Eppel Márton: "Nincs vesztenivalóm"

m4sport.hu
Az újonc Eppel Márton mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy szűkítés után is a portugálok elleni vb-selejtezőre készülő válogatott keret tagja maradhasson, de tisztában van azzal, hogy nem lesz könnyű dolga, mivel Szalai Ádámmal és Priskin Tamással kell megküzdenie a helyéért.

„Nincs vesztenivalóm, kiadok magamból mindent, aztán majd meglátjuk – nyilatkozta a Budapest Honvéd játékosa az M4 Sportnak a telki edzőközpontban. – Mindketten elég sok gólt rúgnak. Nehéz lesz, ők már évek óta jól teljesítenek, akár a válogatottban, akár klubsziten, de hát nincsen könnyű dolga az embernek, ha a válogatottnál van.”

A támadó jelenleg kilenc góllal vezeti az OTP Bank Liga góllövőlistáját, de szerinte elsősorban nem a góljai miatt hívhatta be a német szakember, hanem a csapatjátékosként nyújtott teljesítménye miatt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Így reagált Nikolics a kihagyására
Nikolics Nemanja elfogadja Bernd Storck szövetségi kapitány döntését, aminek következtében <a title="Sok a fiatal a portugálok ellen készülő keretben" href="https://telesport.cms.mtv.hu/2017/03/10/sok-a-fiatal-a-portugalok-ellen-keszulo-keretben/" target="_blank" rel="noopener">kimaradt a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre készülő keretből</a>.
Magyar futball
Sok a fiatal a portugálok ellen készülő keretben
Kihirdette a portugálok elleni keretét a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Bernd Storck. A szakember kihagyta a keretéből a Chicgao Fire játékosát Nikolics Nemanját és a Kazahsztánba szerződő Elek Ákost is.
Magyar futball
Maradt a helyén a Storck-csapat
Továbbra is Argentína vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség világranglistáját, melyen a magyar válogatott az egy hónappal korábbihoz hasonlóan a 27. helyen áll.
Magyar futball
Újabb hiányzó a portugálok elleni vb-selejtezőn
Szombaton vakbélgyulladással operálták Vida Mátét, így a Vasas fiatal futballistájára nem számíthat Bernd Storck szövetségi kapitány a portugálok ellen március 25-én sorra kerülő világbajnoki selejtezőn.
Magyar futball