Musorujsag
Élő Eredmények

Selejtező-mérkőzésre még soha nem kísérték ennyien a válogatottat

m4sport.hu/M1
Rendkívül fontos világbajnoki selejtező előtt áll a magyar labdarúgó válogatott, Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője az M1 Ma Este című műsorában beszélt a Storck-csapat felkészüléséről és a Lisszabonba utazó szurkolók számára is megosztott hasznos információkat. A mérkőzést március 25-én, 20 óra 45 perctől az M4 Sporton és az m4sport.hu-n élőben megtekinthetik.

Sipos Jenő elárulta, a felkészülés a tervek szerint halad Telkiben. A hazai bajnokságban játszó labdarúgók átestek egy fizikai felmérésen, akik szombatra szabadnapot kaptak Bernd Storck szövetségi kapitánytól, majd vasárnap találkozik újra a keret, kiegészülve a külföldi bajnokságokban futballozó válogatott labdarúgókkal.

Az MLSZ szóvivője arról is beszámolt, hogy a korábbiaktól eltérően az összecsapást megelőző héten a helyszínen, Lisszabonban fog készülni a magyar válogatott.

Körülbelül 2700 magyar szurkoló váltott vouchert a világbajnoki selejtezőre, számukra Sipos Jenő azt tanácsolta, minél hamarabb váltsák ki a jegyüket és úgy érkezzenek  Portugáliába.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Több nemzetközi edzőmeccset is játszanak az NB I-es csapatok
A magyar labdarúgó-válogatott Portugália elleni világbajnoki-selejtező mérkőzése miatt szünet van az NB I-ben, a csapatok zöme azonban nem tölti tétlenül a holtidőt, és felkészülési meccseket szerveztek le. Az m4sport.hu összegyűjtötte az első osztályú együttesek tervezett találkozóit időpontokkal, helyszínekkel.
OTP Bank Liga
Sok a fiatal a portugálok ellen készülő keretben
Kihirdette a portugálok elleni keretét a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Bernd Storck. A szakember kihagyta a keretéből a Chicgao Fire játékosát Nikolics Nemanját és a Kazahsztánba szerződő Elek Ákost is.
Magyar futball
Állampolgársági esküt tett a Vidi két légiósa
Magyar állampolgársági esküt tett pénteken a Videoton FC két labdarúgója: a brazil származású Paulo Vinícius és a bosnyák származású Asmir Suljic mostantól magyar állampolgárnak is mondhatja magát.
Magyar futball
Németh Krisztián nem utazik Lisszabonba
A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján jelentette be, hogy Németh Krisztián vírusos betegsége miatt nem tarthat a jövő heti portugálok elleni vb-selejtezőre Lisszabonba utazó magyar válogatottal.
Magyar futball