Musorujsag
Élő Eredmények

Horti otthon kapott ki a Hányás DKSK-tól - elmarad a mennyei közvetítés

m4sport.hu
Komoly rangadókat játszott péntek éjjel az m4sport.hu mennyei kommentátora, Horti Gábor, aki az összecsapások eredményeként kénytelen kihagyni a Király SZE - Egyházasrádóci SE Vas megyei bajnoki labdarúgó csemegét.

Na erre még a legfelkészültebb Mourinho sem képes mit válaszolni! Egyszerre három csapattal játszottam le a péntek éjjelt, a szombatot. Az FC Hasmenés, a Láz ESE és a Hányás DKSK ellen játszottam. Nyilván mindháromtól kikaptam, emiatt nem vállaltam a szombati mennyei kirándulást!

Egy komplett éjszaka meg a másnap azzal telt el, hogy egyirányú volt a közlekedésem! A klozet és az ágy viszonylatában aránylag kevés időt töltöttem fekvéssel, sokkal inkább ingáztam. Mint annak idején a szabolcsi kubikusok, vagy mostanában az osztrák határ menti magyar településeken élők. Akik a jó zsíros, fényes euróért minden nap kirohannak meg vissza! Magam is ezt gyakoroltam, de én az életemért siettem, fetrengve!

Pedig a kihívás nagyon magasztos lett volna, hiszen Európa szürke mackós eminenciása, a nemzet Király Gabi bácsijának csapata lett volt a megtekintés tárgya! Meg a sportlétesítmény, ahol korosztályos UEFA-mérkőzéseket játszanak! Jó csendes hely, friss erdei levegővel, esténként akár szarvas barcogással! Ezen nem részt venni tuti vétek! Annak viszont semmi értelme nincs, hogy a közvetítés alaphangját, a vérgőzös szurkolók biztatását elnyomja a wc öblítő állandó hörgése!

Igazoltan hiányzom! Elnézést, hogy fortyogó gyomrom, lázas állapotom miatt kihagyom a Király SZE-Egyházasrádóci SE Vas megyei bajnoki labdarúgó csemegét!

További tartalmak