Musorujsag
Élő Eredmények

Hétfőn egészül ki a válogatott kerete

MTI
A légiósok egy része már részt vett a portugáliai világbajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott vasárnap délutáni edzésén, de a keret csak hétfőn lesz teljes.

A szövetség honlapja szerint a hazai játékosokhoz folyamatosan csatlakoztak a külföldön futballozók, de az Olaszországban légióskodó játékosok, köztük az Udinese ellen gólt szerző Sallai Roland, valamint a Dániából hazautazó Kalmár Zsolt csak éjjel érkezik majd meg Telkibe, míg Korhut Mihály hétfőn délelőtt, Lang Ádám pedig Lisszabonban csatlakozik a társakhoz.

Vasárnap délután két csoportra oszlott a válogatott, a hétvégén bajnoki mérkőzésen részt vevők regenerálódtak, a többieknek pedig edzést vezényelt Bernd Storck szövetségi kapitány. Hétfőn egyszer még Telkiben edz a csapat, estére azonban már Lisszabonban lesz.

A vb-selejtezőre szombaton kerül sor.

A magyar válogatott kerete:

kapusok: 
Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Megyeri Balázs (Greuther Fürth)

védők: 
Bese Barnabás (Le Havre), Fiola Attila (Videoton FC), Hangya Szilveszter (Vasas), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Lang Ádám (Dijon), Pintér Ádám (Greuther Fürth), Vinícius Paulo (Videoton FC)

középpályások: 
Gera Zoltán (Ferencváros), Holman Dávid (DVSC), Kalmár Zsolt (Bröndby IF), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Nagy Ádám (Bologna)

támadók:
Adorján Krisztián (Novara), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Eppel Márton (Budapest Honvéd), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Sallai Roland (Palermo), Szalai Ádám (Hoffenheim)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kihirdették a Portugáliába utazó keretet
Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azt a 23 játékost, akik elutaznak a magyar A-válogatott március 25-i, Portugália elleni vb-selejtezőjére.
Magyar futball
Selejtező-mérkőzésre még soha nem kísérték ennyien a válogatottat
Rendkívül fontos világbajnoki selejtező előtt áll a magyar labdarúgó válogatott, Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője az M1 Ma Este című műsorában beszélt a Storck-csapat felkészüléséről és a Lisszabonba utazó szurkolók számára is megosztott hasznos információkat. A mérkőzést március 25-én, 20 óra 45 perctől az M4 Sporton és az m4sport.hu-n élőben megtekinthetik.
Magyar futball
Németh Krisztián nem utazik Lisszabonba
A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján jelentette be, hogy Németh Krisztián vírusos betegsége miatt nem tarthat a jövő heti portugálok elleni vb-selejtezőre Lisszabonba utazó magyar válogatottal.
Magyar futball
Eppel Márton: "Nincs vesztenivalóm"
Az újonc Eppel Márton mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy szűkítés után is a portugálok elleni vb-selejtezőre készülő válogatott keret tagja maradhasson, de tisztában van azzal, hogy nem lesz könnyű dolga, mivel Szalai Ádámmal és Priskin Tamással kell megküzdenie a helyéért.
Magyar futball
Így reagált Nikolics a kihagyására
Nikolics Nemanja elfogadja Bernd Storck szövetségi kapitány döntését, aminek következtében <a title="Sok a fiatal a portugálok ellen készülő keretben" href="https://telesport.cms.mtv.hu/2017/03/10/sok-a-fiatal-a-portugalok-ellen-keszulo-keretben/" target="_blank" rel="noopener">kimaradt a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre készülő keretből</a>.
Magyar futball