Musorujsag
Élő Eredmények

A magyar úszók bejárják a világot a budapesti vb előtt

m4sport.hu/M4 Sport
Kapás Boglárka, Késely Ajna és Cseh László is külföldön készül majd a budapesti vizes világbajnokságra, melyet július második felében rendeznek a magyar fővárosban és Balatonfüreden. Cseh László Tenerifén fog edzőtáborozni két hetet annak érdekében, hogy minél nyugodtabb körülmények között készülhessen a nyár legjobban várt sporteseményére.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gőzerővel készül a közmédia a vizes vb-re
A 2017-es budapesti vizes világbajnokság eseményeivel a közmédia minden csatornája kiemelten foglalkozik majd, a közvetítés központi csatornája a labdarúgó Európa-bajnoksághoz és a riói olimpiához hasonlóan ezúttal is az M4 Sport lesz. A sportcsatorna helyszíni stúdióval, riportokkal és háttérbeszélgetésekkel is készül majd a nyár legfontosabb sporteseményére.
Sportok
A szurkolók érmeket várnak Hosszú Katinkától a budapesti vizes vb-n
Nyáron Budapest ad otthont a 2017-es vizes világbajnokságnak, amely 117 nap múlva, július 14-én kezdődik. A visszaszámlálás időpontja sem véletlenül esett a mai napra: <a title="Elindult a visszaszámlálás – 117 nap a vizes vb rajtjáig" href="https://telesport.cms.mtv.hu/2017/03/19/elindult-a-visszaszamlalas-117-nap-a-vizes-vb-rajtjaig/">117 nap 11 óra és 7 perc, pontosan ennyi idő volt hátra</a> Magyarország eddigi legnagyobb sporteseménye, a 17. FINA Világbajnokság kezdetéig az indításkor.
Sportok
Három számban is indulhat Kormos Villő a budapesti vizes vb-n
Már csak 120 nap van hátra a budapesti vizes vb rajtjáig, Kormos Villő pedig gőzerővel készül a megmérettetésre. Mindezt egyelőre a Margitszigeten teszi, de már nagyon várja, hogy a Duna Arénában edzhessen. A háromszoros Eb-bronzérmes műugró úgy érzi, hogy a tréningeken már jól mennek az ugrások, de a hónap végi második válogatón kiderül, hol is tart valójában. A májusi országos bajnokságot nagy örömére már talán a Duna Arénában rendezik, s ha minden jól megy, akár három számban is indulhat majd a világbajnokságon.
Műugrás