Musorujsag
Élő Eredmények

Már gond nélkül használja kezét a késsel megsebesített teniszező

MTI
A kétszeres wimbledoni teniszbajnok Petra Kvitovát a mindennapokban már nem zavarja kézsérülése, amelyet egy betörő okozott három hónappal ezelőtt.

A támadó – akinek személyazonosságára azóta sem derült fény – december 20-án otthonába betörve, késsel sebesítette meg a világranglistán jelenleg 15. cseh teniszsztárt, akit az eset után azonnal megműtöttek.

„Petra a mindennapokban már gond nélkül használja sérült kezét, amely még mindig gyenge, és látszanak rajta a sebhelyek, de annak, aki nem tudja, mi történt, fel sem tűnik” – nyilatkozta a játékos szóvivője, Karel Tejkal. Hozzátette, egyelőre nincs konkrét dátum Kvitova visszatérésére, de a felépülése a terveknek megfelelően halad, így az év második felében akár már pályára is léphet.

A 27 éves játékos – akinek ütőt fogó bal kezén mind az öt ujja, valamint két ideg is megsérült – év eleje óta a Kanári-szigeteken végzett erőnléti edzéseket, hogy formában tartsa magát.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Babos és Federer egy irányba tart
Az <a href="https://www.m4sport.hu/2017/03/20/a-tundermese-folytatodik-federer-indian-wells-bajnoka/" target="_blank">Indian Wellsben győztes Roger Federer</a> a tizedikről a hatodik helyre lépett előre a férfi teniszezők világranglistáján, Babos Tímea pedig a női rangsorban javított.
Tenisz
A tenisz Mozartjai
Harminckilencedik egymás elleni összecsapását játszotta Roger Federer és Rafael Nadal az Indian Wellsben zajló férfi keménypályás tenisztorna nyolcaddöntőjében, melynek apropóján készült az alábbi összeállítás a két legenda legnagyszerűbb találkozóiról.
Tenisz
Babos kiemelt Miamiban
Babos Tímea kiemeltként a második fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe a miami keménypályás tenisztorna szerdán kezdődő női főtáblás küzdelmeiben.
Tenisz