Musorujsag
Élő Eredmények

Messi negyven felett sem lassít

MTI
Lionel Messi kétszer talált a kapuba a Barcelona Valencia elleni vasárnap esti bajnoki labdarúgó-mérkőzésén, így egymást követő nyolcadik idényben szerzett legalább negyven gólt minden sorozatot összesítve.

Az ötszörös aranylabdás, világbajnoki ezüstérmes argentin támadó először büntetőből volt eredményes nem sokkal a szünet előtt, ezzel alakította 2-1-re az állást, majd az 52. percben lőtt gólt, amivel ismét vezetéshez juttatta a végül 4-2-es győzelmet arató csapatát.

A két találat a 40. és a 41. volt a 2016/2017-es idényben. A bajnokságban 25-tel vezeti a góllövőlistát, 11-szer talált a kapuba a Bajnokok Ligájában, négyszer a Király Kupában és egyszer a spanyol Szuperkupában.

A 29 éves Messi először a 2009/2010-es idényben jutott el legalább negyven gólig, s azóta ez mindig sikerült neki.

„Lenyűgöző, minden rekordot megdöntött, és még tovább javítja ezeket” – méltatta elsőszámú sztárját Luis Enrique vezetőedző. – Csodálatos, hogy élvezhetjük a játékát, senki sem tudja utolérni a számszerű eredményeit, rajta kívül nincs, aki képes lenne ilyesmire. Hiányozni fog, ha majd egyszer már nem játszik” – tette hozzá.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Iniesta elárulta, kit szeretne Luis Enrique utódjának
A csapatkapitány Andres Iniesta, valamint Ivan Rakitic és Gerard Piqué is azt szeretné, ha a jelenlegi másodedző, Juan Carlos Unzué lenne a nyáron távozó vezetőedző, Luis Enrique utódja a Barcelona labdarúgócsapatánál.
Külföldi futball
Pikáns részletek derültek ki Messiről és Suárezről
Az köztudott, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának két klasszisa, Lionel Messi és Luis Suárez remekül megérti egymást a pályán, de az csak most derült ki, hogy a toaletten is van egy közös szokásuk.
Külföldi futball
Messi a végét járja, Domenech szerint...
Lionel Messi volt a legrosszabb Barca-játékos az <a href="https://www.m4sport.hu/2017/03/08/a-barcelona-veghez-vitte-a-lehetetlent/" target="_blank" rel="noopener">őrületes PSG elleni meccsen</a> - véli Raymond Domenech, aki szerint hanyatlóban van az argentin, Neymar és Suárez pedig lassan elé kerül a rangsorban.
Bajnokok Ligája