Musorujsag
Élő Eredmények

"Kedves Lukas" - korábbi csapattársát méltatja Schweinsteiger

m4sport.hu
Mint korábban megírtuk, Lukas Podolski góllal búcsúzott a német válogatottól a szerda este Dortmundban lejátszott Anglia elleni barátságos mérkőzésen. Távozása a Nationalelftől korábbi csapattársát, Bastian Schweinsteigert is megindította, aki közösségi oldalán köszönt el 31 esztendős barátjától.

Valószínűleg minden labdarúgó, aki szerepelt hazája nemzeti válogatottjában, olyan búcsúról álmodik, ahogyan Podolskinak sikerült az Anglia ellen 1-0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen. A lengyel származású támadó 23 méterről akasztott a bal felső sarokba egy bombagólt a 69. percben, ezzel biztosítva csapata győzelmét az ősi rivális fölött.

A Nationalelftől korábban visszavonult Bastian Schweinsteiger, aki a Nemanja Nikolicsot is soraiban tudó Chicago Fire együttesénél folytatja pályafutását, közösségi oldalán köszönt el barátjától.

„Kedves Lukas, te már mindannyiunkat megérintettél egyedi és nyitott gondolkodású személyiségeddel! Mindig hatalmas szívvel játszottad ezt a játékot, örökké emlékezni fogunk az utadra, amikor magadra öltötted a nemzeti együttes mezét! Élveztünk minden veled töltött percet és már alig várom, hogy lássalak Japánban játszani ezen a nyáron! Sok szerencsét és minden jót kívánok neked, hamarosan látjuk egymást barátom!”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek