Musorujsag
Élő Eredmények

Király Gábor visszatért a Herthához

m4sport.hu
A szombathelyi Swietelsky-Haladás kapusa, a magyar labdarúgó-válogatottban 108 alkalommal pályára lépő Király Gábor Berlinbe látogatott, ahol egykori herthás csapattársa, Marcelinho búcsúmeccsén futott ki az Olimpiai Stadion gyepére.

A 41 esztendős brazil Hertha-legenda, Marcelinho búcsúmeccsén egykori berlini csapattársai csaptak össze az ünnepelt brazil játékostársai ellen. A mérkőzést a bajnoki szünetre időzítették, Király Gábor pedig örömmel tett eleget a meghívásnak – számolt be róla a kiralygabor.eu oldalon a magyar kapus.

Így fogadták Marcelinhót a szurkolók:

„Szenzációs érzés volt ismét a Hertha szurkolók előtt játszani” – mondta Király, aki azt is elárulta, nagyon feldobta a hangulat, a védés jól ment és igyekezett szórakoztatni a közönséget, akik nevének skandálásával és régi rigmusok éneklésével hálálták ezt meg.

„Felejthetetlen élmény volt” – zárta beszámolóját a magyar labdarúgó-válogatott egykori kitűnő hálóőre.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Beteg kisfiú álmát váltotta valóra Király Gábor
Nemcsak legendás kapus, de jó ember is Király Gábor. Nem most először bizonyította ezt a 108-szoros válogatott hálóőr, aki egy súlyosan beteg kisfiút látott vendégül a Ferencváros elleni meccsen.
Magyar futball
A Fradi lerohanta a Haladást
A címvédő Ferencváros 3-1-re nyert szombaton a Szombathelyi Haladás ellen a Groupama Arénában, a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.
Magyar futball
Minden idők egyik leggyorsabb gólját rúgta a Fradi
Bár nem áll rendelkezésünkre pontos információ, abban biztosak lehetünk, minden idők egyik leggyorsabb NB I.-es góljával szerzett vezetést a Ferencváros a Haladás ellen az OTP Bank Liga 23. fordulójában.
Magyar futball
Így nevelik gyerekeiket a sztárfocisták
Juhász Roland szívesen látná lányát a focipályán, Gera Zoli szerint a foci inkább a fiúknak való. A Bozsik Bajnokok program csapatkapitányai őszintén nyilatkoztak, miképp viszonyulnának gyerekeik focista karrierjéhez.
Magyar futball