Musorujsag
Élő Eredmények

Magyar alelnök az Európai Tenisz Szövetségben

MTI
A magyar szövetség (MTSZ) főtitkára, Richter Attila lett az Európai Tenisz Szövetség alelnöke.

Az MTSZ honlapjának tájékoztatása szerint a kontinentális szervezet szocsi közgyűlésén a három ciklus után távozó francia Jacques Dupré helyére az orosz Vlagyimir Dmitrijevet választották meg elnöknek, az egyik alelnök pedig Richter Attila lett, aki eddig elnökségi tagként dolgozott.

Az eseményen a magyar szövetség kezdeményezésére „Kiemelkedő teljesítményért” elismerésben részesült Szabó Éva örökös magyar bajnok.

A Tennis Europe jövő évi közgyűlésnek Budapest ad otthont.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Massa az üldözőboly élén: Nem is rossz egy öregfiútól!
Miután már a rajtnál teljesítette legfőbb célját a mai versenyre, Felipe Massa körei viszonylag eseménytelenül teltek, az eredmény és az értékes pontok azonban kárpótolták a rutinos brazilt, akinek eredetileg „ott sem kellett volna lennie” a rajtrácson.
Ausztrál Nagydíj
Szoboszlai hihetetlen rúgótechnikája
Szoboszlai Dominik csapatkapitányhoz méltó módon a hátán vitte a magyar U17-es válogatottat a magyarországi Európa-bajnoki elit selejtezőkörben. A Salzburg játékosa az oroszok és a norvégok ellen is a hosszabbításban döntött, előbbin két szabadrúgásgólt, utóbbin pedig egy legurítást követő remek tekerést láthattunk tőle.
Magyar futball
Lovak nélkül készülnek a fogathajtók
A világ legjobbjai közé tartozó magyar fogathajtók ezúttal kedvenc állataik nélkül készültek a megméretésre. Az alábbi videóra kattintva többek között Lázár Zoltán és Dr. Lénárt Ágota is választ ad a felvetődő kérdésekre.
Lovassportok
Szoboszlai az Eb-re lőtte az U17-eseket
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott kijutott a horvátországi Európa-bajnokságra, miután az elitkör 3., záró fordulójában 1-0-ra legyőzte a norvég együttest Telkiben.
Magyar futball
Fernando Santos: "Eleinte gondunk volt a középpályán"
Fernando Santos, az Európa-bajnok portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten értékelhetett a magyarok ellen<a href="https://www.m4sport.hu/2017/03/25/tukorsima-portugal-gyozelem/" target="_blank" rel="noopener"> 3-0-ra megnyert vb-selejtező</a>t követően. A szakember azért elismerte, hogy kezdetben meglepte együttesét a magyar válogatott felállása.
Külföldi futball