Musorujsag
Élő Eredmények

Szlovéniai győzelmével az összetettben is Kraft lett a bajnok

MTI
Stefan Kraft nyerte a síugrók világkupa-sorozatának utolsó sírepülő-versenyét vasárnap a szlovéniai Planicán, s ezzel az összetettben is diadalmaskodott.

Az osztrák versenyző legnagyobb riválisa, Kamil Stoch, a lengyelek kétszeres olimpiai bajnoka ezúttal csak ötödik lett. Másodikként a német Andreas Wellinger, harmadikként a 44 éves Kaszaj Noriaki zárt, a japán versenyző tovább javította a vk-dobogósokra vonatkozó saját korrekordját.

A viadalon csak egy sorozatot ugrottak a versenyzők, miután az erős szél miatt a második kört törölték.

Eredmények:
1. Stefan Kraft (osztrák) 244,3 pont (250 méter)
2. Andreas Wellinger (német) 236,2 (238,5)
3. Kaszaj Noriaki (japán) 223,9 (239)

A vk végeredménye: 1. Kraft 1665 pont, 2. Kamil Stoch (lengyel) 1524, 3. Daniel-Andre Tande (norvég) 1201

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kettős magyar győzelem Izraelben
A férfiaknál Rasovszky Kristóf, a nőknél Sömenek Katalin győzött a nyíltvízi úszók Európa-kupájának első állomásán, Eilatban.
Úszás
Fernando Santos: "Eleinte gondunk volt a középpályán"
Fernando Santos, az Európa-bajnok portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten értékelhetett a magyarok ellen<a href="https://www.m4sport.hu/2017/03/25/tukorsima-portugal-gyozelem/" target="_blank" rel="noopener"> 3-0-ra megnyert vb-selejtező</a>t követően. A szakember azért elismerte, hogy kezdetben meglepte együttesét a magyar válogatott felállása.
Külföldi futball
Bottas szerint kemény lesz a Ferrari elleni csata
A harmadik helyen végző Valtteri Bottas elégedett pályafutása első mercedeses versenyével, igaz, egy kicsivel többre számított a szezonnyitó előtt. A finn a Ferrariról is beszélt: úgy érzi, a vörösök komoly kihívás elé állítják majd csapatát!
Ausztrál Nagydíj