Musorujsag
Élő Eredmények

Lukács Kornél: "Olyan beállítást kell találni, ami sehova sem jó igazán"

M1
Első ízben lesz állandó magyar szereplője a pénteken, Barcelonában startoló ralikrossz-világbajnokságnak, ahol a magyar-olasz kooperációban induló GG RX Team Hungary csapat autóját Lukács Kornél kormányozhatja. A 25 éves pilóta korábban a WRC különféle válfajaiban bontogatta szárnyait, ám 2015-ben átpártolt az egy futamon belül murván és betonon is zajló sorozathoz, amelynek legmagasabb szintjén olyan kaliberű nevek képviseltetik magukat, mint Petter Solberg, Mattias Ekström vagy éppen Sébastian Loeb. A magyar versenyző az M1 stúdiójában beszélt az idén debütáló autóról, az előtte álló kihívásokról valamint jövőbeli céljairól.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Limából indul a 2018-as Dakar
Marad Dél-Amerikában, de Paraguay helyett Peruból indul a 2018-as Dakar-rali, a nemzetközi autós-motoros versenyek egyik leghíresebbike, amelyet egy évtizede helyeztek át erre a kontinensre Afrikából.
Technikai
Spitzmüller szakágat, Vincze autót vált
Harminc év ralizás után az idén a ralikrossz országos bajnokságban áll rajthoz Spitzmüller Csaba, az S-Motorsport autóversenyzője, akinek csapattársa, Vincze Ferenc a rali ob futamain indul egy Skoda Fabia R5-tel.
Technikai
A jó benzin nagyot dob az autón
Az M4 Sport napindító műsorában a háromszoros magyar bajnok ralis elmondta, a hétvégén kezdődő idényben címvédésre készül, és a nemzetközi mezőnyt is megcélozza.
Technikai
Sorozatban harmadik bajnoki címére hajt a ralis
A 2015-ös és a tavalyi magyar bajnoki cím után idén újra a végső győzelem a célja Herczig Norbert raliversenyzőnek, aki ezúttal is egy Skoda Fabia R5 volánja mögött vág neki a március 31-én rajtoló szezonnak.
Technikai