Musorujsag
Élő Eredmények

Nem tudnak leszállni az ujjat mutató Jamesről

MTI
A helyi sajtó és a közösségi oldalak főszereplőjévé vált Kolumbiában James Rodriguez, a labdarúgó-válogatott csapatkapitánya azzal, hogy középső ujját mutatta a csapat hétfői edzésére összegyűlt újságíróknak.

Az egyik legjelentősebb napilap, az El Tiempo szerint „James elvesztette a fejét és a hidegvérét”.

A szakírók az utóbbi időszakban sokat bírálták a Real Madrid támadóját a teljesítménye miatt. Az internetezők viszont inkább a futballista mellé álltak a „középszerű és korrupt újságírókkal” és a kommentátorokkal szemben, akik „túl sokat beszélnek”.

A kolumbiaiak közép-európai idő szerint késő este Quitóban lépnek pályára az ecuadoriak ellen a dél-amerikai világbajnoki selejtezőben, melyben vendéglátójukat egy ponttal megelőzve a negyedik, még éppen automatikusan világbajnoki részvételt érő helyen állnak. Az ötödik helyezettnek pótselejtezőt kell játszania az óceániai régió legjobbjával.

A kolumbiai válogatott a múlt heti fordulóban hazai pályán 1-0-ra nyert Bolívia ellen, éppen James Rodriguez góljával. A támadó kihagyott egy tizenegyest, de a kipattanó labdát a kapuba vágta, amivel fontos három pontot szerzett az együttese.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kell ennél nagyobb helyzet? Talán, ha öten lettek volna
Alighanem az argentin első osztályban szereplő River Plate történetében még nem ügyetlenkedtek el úgy helyzetet, ahogy azt legutóbbi bajnokijukon tették a labdarúgói, mikor majd' fél csapatra valóan vezették a labdát a kapusra, hiába.
Külföldi futball
Ronaldo egyre közelebb Kocsishoz és Puskáshoz
Az elmúlt napokban lejátszották Európában a 2018-as világbajnoki selejtezők aktuális mérkőzéseit, ebből az alkalomból pedig összegyűjtöttünk egy veretes névsort, amely az öreg kontinens tíz legeredményesebb válogatott labdarúgóját foglalja össze.
Külföldi futball
Van Gaal lehet a holland válogatott megmentője
A Holland Labdarúgó Szövetség (KNVB) kiemelt szerepet szán Louis van Gaalnak abban, hogy segítsen megtalálni a vasárnap menesztett Danny Blind utódját a válogatott kispadjára.
Külföldi futball
Fernando Santos: "Eleinte gondunk volt a középpályán"
Fernando Santos, az Európa-bajnok portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten értékelhetett a magyarok ellen<a href="https://www.m4sport.hu/2017/03/25/tukorsima-portugal-gyozelem/" target="_blank" rel="noopener"> 3-0-ra megnyert vb-selejtező</a>t követően. A szakember azért elismerte, hogy kezdetben meglepte együttesét a magyar válogatott felállása.
Külföldi futball