Musorujsag
Élő Eredmények

Júniusban rendezik az első teqball világkupát

m4sport.hu/M4Sport
Huszár Viktor és Borsányi Gábor, a teqball kitalálói az M4 Sportreggeliben elárulták mennyire fontos volt a sportág életében, hogy megalakulhatott a Nemzetközi Szövetség, melynek székhelye Svájcban található. A teqball 25 országban van jelen napjainkban és rohamosan fejlődik, a nemzetközi gyarapodás a fő cél - árulták el a kitalálók.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Minden szempontból profitál a teqballból a Fradi
A Teqball Kft. és a Ferencváros labdarúgócsapata hosszútávú támogatói szerződést kötött, amely alapján előbbi pénzzel és sporteszközzel is segíti a bajnoki címvédő klubot.
Magyar futball
Teqballban érné el nagy álmát Ronaldinho
Az elmúlt két évtized egyik legtechnikásabb, amellett legvidámabb futballistája, a világbajnok és aranylabdás brazil Ronaldinho népszerűsíti majd a világon a magyar találmányt, a Teqballt.
Külföldi futball
Megérkezett Budapestre a brazil futballcsillag
Ronaldinho kedden a Teqball nagyköveteként lép színre Budapesten. Az egykori Aranylabdás, világbajnok labdarúgó vasárnap landolt a ferihegyi Liszt Ferenc repülőtéren.
Külföldi futball
Mohay Bencéék brazilokkal teqballoztak a riói strandon
Hungarikumba botlott a riói strandon az M4 Sport két riportere, Mohay Bence és Bobák Róbert. A labdarúgás szerelmeseiként ismert brazilok ugyanis előszeretettel játszanak a magyar találmányként elhíresült teqballal. A két magyar fiatalember játszani is beszállt, s megmutatták a braziloknak, hogyan is kell teqballozni.
Sportok