Musorujsag
Élő Eredmények

Nadal elődöntős, a nők ásza búcsúzott

MTI
A 14-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal kétszettes győzelemmel jutott be az elődöntőbe a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében.

A spanyol sztár szerdán a hazai közönség előtt szereplő Jack Sockot búcsúztatta úgy, hogy ellenfelének a második szettben két labdája is volt a 3:0-ás vezetéshez. Nadal a négy között az olasz Fabio Fogninivel találkozik, aki nagy meglepetésre könnyedén verte a második helyen rangsorolt Nisikori Kejt. A 29 éves Fognini 2007 óta az első játékos Miamiban, aki nem kiemeltként bejutott az elődöntőbe.

A nőknél az Australian Openen döntős Venus Williams legyőzte a világelső Angelique Kerbert. A 36 éves amerikai – aki 1998-ban, 1999-ben és 2001-ben nyerte meg a floridai tornát – 1 óra 39 perc alatt diadalmaskodott, és a folytatásban a magyar származású brit Johanna Konta vár rá.

Eredmények:

férfiak (7 millió dollár összdíjazás):

negyeddöntő:

Nadal (spanyol, 5.)-Sock (amerikai, 13.) 6:2, 6:3
Fognini (olasz)-Nisikori (japán, 2.) 6:4, 6:2

nők (7 millió dollár összdíjazás):

negyeddöntő:

V. Williams (amerikai, 11.)-Kerber (német, 1.) 7:5, 6:3

szerdán közölt eredmény:

Konta (brit, 10.)-Halep (román, 3.) 3:6, 7:6 (9-7), 6:2

Az elődöntőben: V. Williams-Konta, Ka. Pliskova (cseh, 2.)-Wozniacki (dán, 12.)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Amikor megáll az emberben az ütő – vagy mégsem?
Az osztrák Dominic Thiem elvesztette a fejét a Miami Masters tenisztornán, dühének pedig leginkább ütője látta kárát. Az eset kapcsán következzék egy összeállítás a legemlékezetesebb teniszütő-törésekről.
Tenisz
Berdych bejátszotta magát a legjobb nyolcba
A tizedik helyen kiemelt cseh Tomas Berdych is bejutott a legjobb nyolc közé a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében, miután kedden két játszmában legyőzte a francia Adrian Mannarinót.
Tenisz
Nisikori negyeddöntős Miamiban
A második helyen kiemelt japán Nisikori Kej nehezen, három játszmában győzte le az argentin Federico Delbonist a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyének nyolcaddöntőjében.
Tenisz