Musorujsag
Élő Eredmények

Ennyi volt: Vadkerti Attila befejezte profi pályafutását

m4sport.hu
A hétvégi FKSE Algyő-Ózd NB I/B csoportos kézilabda mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedett Vadkerti Attila korábbi 112-szeres válogatott kézilabdázó. A 35 éves sportoló a súlyos sérülés miatt befejezi pályafutását.

A MOL-Pick Szeged egykori csapatkapitánya az előző két szezonban Algyőn kézilabdázott, ahol tavaly csapatával megnyerte a másodosztályú bajnokságot – a feljutást azonban a klub nem vállalta, így továbbra is az NB I/B-ben szerepel. Az Ózd elleni szombati bajnoki mérkőzés második félidejében Vadkerti egy rossz mozdulat után cserét kért, hétfőn pedig a Szegedi Új Klinikán már a diagnózist is felállították: elszakadt a keresztszalagja.

„Nincsenek véletlenek. Mostanában kezdett érni bennem a gondolat, hogy ez lesz az utolsó szezonom. Szerencsére a pályafutásom során elkerültek a komolyabb sérülések, de ez mostani a pályafutásom végét jelenti”- mondta az m4sport.hu-nak a sérülést szenvedett játékos.

Vadkerti Attila - Fotó: MTI/EPA/Daniel Naupold Vadkerti Attila – Fotó: MTI/EPA/Daniel Naupold

Vadkert Attila a játék mellett tavaly a MOL-Pick Szeged utánpótlásában dolgozott, majd idén nyáron a PC Trade Szeged KKSE stratégiai igazgatója lett. A női NB I/B-ben szereplő csapatnál komoly célokat fogalmaztak meg: egy stabil utánpótlással rendelkező élvonalbeli csapatot szeretnének kialakítani – ebben segíthet a jövőben az egykori válogatott kézilabdázó.

További tartalmak