Musorujsag
Élő Eredmények

Törteli kiütéssel kedveskedne barátainak

m4sport.hu
Törteli Balázs hazai közönség előtt védené meg magyar bajnoki címét a Felix Promotion április 22-én, Székesfehérváron rendezendő bokszgáláján.

Az eseményen programjában három címmérkőzés kapott helyet, a legjobb magyar hivatásos ökölvívók egymás ellen mérik össze erejüket. Szellő Imre és Tóth Tamás a Boksz Világszervezet (WBO) interkontinentális övéért, Bozai Gyula és Darmos József az interim magyar bajnoki címmért csap össze a cirkálósúlyban. Váltósúlyban a helyi illetőségű Törteli Balázs (11 győzelem, 1 vereség) első alkalommal teszi kockára magyar bajnoki trónját, ellenfele a kiskunfélegyházi Rácz Antal (5 győzelem, 2 vereség) lesz.

„Tökéletesen alakul minden, lassan befejeződik a nyolchetes tréningprogram – mondta a veszprémi születésű, de Székesfehérváron élő Törteli a felkészüléséről. – Nagyon sokat erősödtem, ami most már a megjelenésemen is látszik, de fejben is napról napra érettebbnek érzem magam az egyre nagyobb kihívásokhoz. A héten befejeződnek a sparringok, az utolsó pár napban már csak élesítünk, és beállítom a súlyomat! Már nagyon várom a meccset, látványos, közönségszórakoztató bokszot várok magamtól.”

A 24 éves bunyós egyértelműen a cím megvédésére törekszik, már csak azért is, mert ismét számíthat lelkes szurkolótáborára. „Ha adódik a lehetőség, akkor igyekszem a küzdelmet idő előtt befejezni, hisz nagyon sok ismerősöm és barátom fog a helyszínen drukkolni. Ez már most jó érzéssel tölt el, és rengeteg erőt merítek ebből. Kihívóm fiatal, ügyes srác, és biztos éhes lesz. Motiválja majd a bajnoki cím, de nem engedem, hogy az álma valóra váljon. Minden nap keményen edzettem, hogy Rácz ne jelentsen megoldhatatlan feladatot!”

A jövő szombati gálát az M4 Sport és az m4sport.hu is közvetíti.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Legenda vezeti a Szellő-Barbár WBO-címmeccset
A brit bírólegendát, Mickey Vannt delegálta a Boksz Világszervezet (WBO) a Szellő Imre – Tóth Tamás interkontinentális címmérkőzésre, amely a Felix Promotion április 22-én, Székesfehérváron rendezendő gálájának főmérkőzése lesz.
Ökölvívás
Magyar bajnoki cím a tét a Bozai-Darmos összecsapáson
A Felix Promotion április 22-én, Székesfehérváron rendezi következő televíziós bokszgáláját, ami a Szellő Imre – Tóth „Barbár" főmérkőzésen kívül is tartogat izgalmakat, ugyanis az ideiglenes magyar bajnoki címért Bozai Gyula és Darmos József küzd meg egymással.
Ökölvívás