Musorujsag
Élő Eredmények

Küzdés volt, gól viszont nem esett a DVSC-MTK bajnokin

MTI
A Debrecen hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az MTK-val a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában, szombaton.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Debreceni VSC-MTK Budapest 0-0
Nagyerdei Stadion, 2363 néző, v.: Erdős
sárga lap: Osváth (61.), illetve Baki (59.), Okuka (90.)

DVSC: Danilovic – Osváth, Szatmári, Brkovic, Ferenczi – Filip, Tőzsér – Jovanovic (Mengolo, 78.), Holman (Feltscher, 82.), Könyves – Suk (Handzic, 62.)

MTK: Petkovic – Baki (Okuka, 86.), Grgic, Poór, Vadnai – Borbély (Katona, 78.), Vass Á. – Kolomojec, Kanta, Vogyicska (Nikházi, 40.) – Torghelle

Eseménytelen első félidőt láthatott a közönség, gyakorlatilag egyetlen gólhelyzetet sem tudtak kialakítani a csapatok. A debreceniek néhány távoli lövéssel próbálkoztak ugyan, de csupán egy kísérletük találta el a vendégek kapuját, míg az MTK még a kapura lövésig sem jutott el.

A második félidő sem hozott nagy változást, rengeteg technikai hiba, rossz átadás jellemezte a mérkőzést. Az utolsó tíz percben a hazaiak beszorították az MTK-t, és Brkovic akár a győztes gólt is megszerezhette volna, ám fejese a kapufáról kifelé pattant.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="736692"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Debrecen-MTK 0-0
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2017/04/DEBRE201704150641-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Először kapott ki Bódoggal a Diósgyőr
A Diósgyőri VTK 2-0-s vereséget szenvedett Sopronban a Haladás vendégeként az OTP Bank Liga 27. fordulójában. A kieső, 11. helyen álló vendégek először kaptak ki a bajnokságban az új vezetőedző, Bódog Tamás irányításával.
Magyar futball
Gaál Bálint: „Ezt a Fradit nagyon meg lehet fogni”
Az OTP Bank Liga 27. fordulójának rangadóján a Vasas labdarúgócsapata a Ferencvároshoz látogat. Bár a zöld-fehérek a legutóbbi három bajnokijukon nyeretlenek maradtak, az angyalföldiek vezetőedzője, Michael Oenning óva inti csapatát attól, hogy lebecsülje a Fradit. A Vasas csatára, Gaál Bálint már bátrabban fogalmazott, szerinte meg lehet fogni a gyengélkedő Ferencvárost, amely csapatból most hiányzik valami.
Magyar futball