Musorujsag
Élő Eredmények

Pontot raboltak a gyirmótiak Újpestről

MTI
Az Újpest hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a sereghajtó Gyirmóttal a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában, szombaton.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Újpest FC-Gyirmót FC 2-2 (1-1)
Szusza Ferenc Stadion, 1673 néző, v.: Pintér
gólszerzők: Diarra (26.), Bardhi (57.), illetve Bojovic (35.), Novák (55.)
sárga lap: Diarra (75.), illetve Bojovic (17.), Madarász (47.), Kolcák (59.), Nagy S. (85.), Novák (89.)

Újpest FC: Banai – Balázs B. (Szűcs K., 42.), Kecskés, Kálnoki-Kis, Mohl – Windecker, Cseke (Pávkovics, 73.) – Heris, Diarra, Balogh B. – Bardhi (Andric, 83.)

Gyirmót FC: Nagy S. – Sebastian, Bojovic, Radeljic, Szegi – Kolcák, Simon Á., Madarász (Veres, 74.), Kiss M. – Novák (Máté J., 93.), Csiki (Farkas Z., 86.)

Az Újpest ragadta magához a kezdeményezést a találkozó elején, de komolyabb helyzetig a félidő közepéig nem jutott el. Ekkor egy szöglet után Diarra révén a vezetést is megszerezte, néhány perccel később pedig az ezúttal középpályásként szereplő Heris növelhette volna az előnyt, de fejese a kapufán csattant, a kipattanót pedig közvetlen közelről az égbe lőtte. A vendégek nem sokkal később egy szöglet után egyenlítettek.

A fordulást követően gyors gólváltás történt, majd a lila-fehérek pillanatai következtek, de több helyzetet is elpuskáztak.

A hajrában is a hazaiak álltak közelebb a győzelemhez, a 93. percben azonban Mohl két méterről sem tudott a kapuba találni.

További tartalmak