Musorujsag
Élő Eredmények

Megtámadták a melegítő lyoni játékosokat

MTI
Hazai szurkolók egy csoportja megtámadta a pályán a francia Olympique Lyon labdarúgócsapatának játékosait a Bastia elleni bajnoki mérkőzés bemelegítése közben. Később újabb incidens következett, s a szünetben félbeszakadt a meccs.

Az eredetileg vasárnap 17 órára kiírt találkozó kezdése előtt negyedórával a hazai drukkerek egy csoportja bejutott a pályára, ahol elkezdte lökdösni és labdákkal rugdosni a vendégjátékosokat. A Lyon Twitter-oldalán látható videó tanúsága szerint a csapat focistái ezt követően az öltözőbe menekültek a feldühödött korzikai drukkerek elől.

A mérkőzés a rend helyreállítása után, majdnem egyórás késéssel kezdődött, majd amikor lefújták a gól nélküli első félidőt, az öltözőbe tartó lyoni kapust, Anthony Lopest ismét megtámadta a Bastia drukkereinek egy csoportja. A bíró ekkor – a Francia Labdarúgó Liga utasítására – úgy döntött, hogy nem folytatódik a mérkőzés.

A lyoniaknak nincs szerencséjük az ellenfél szurkolóival, csütörtöki Európa Liga-negyeddöntős mérkőzésük azért kezdődött háromnegyed órával később, mert a vendég Besiktas drukkerei pirotechnikai eszközöket dobáltak a hazaiak szektorába, ahonnan több tucat drukker a pályára szaladt, s ott keresett menedéket.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Fátyollal a szemén védett a Dortmund kapusa
Még mindig nehézségei vannak az alvással Roman Bürkinek, a Borussia Dortmund labdarúgójának azt követően, hogy kedden este támadás érte a német együttes buszát.
Külföldi futball
Stroll: Ha ezért nem jár büntetés…
Két baleset egy héten belül: Lance Stroll idénye csak nem akar beindulni. Igencsak dühös volt a Carlos Sainzcal történt ütközése után.
Bahreini Nagydíj
Folytatódott a Werder remek sorozata
A házigazda Werder Bremen 2-1-re legyőzte a Hamburgot a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
Külföldi futball
Goffin sima győzelmet aratott
A tizedik helyen kiemelt belga David Goffin simán győzte le honfitársát, Steve Darcist a 4,2 millió euró (1,3 milliárd forint) összdíjazású, monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában.
Tenisz