Musorujsag
Élő Eredmények

Kovács Nikolett: A mocskos anyagiak miatt hagytam ki három évet

M4 Sport
Újra versenyen Magyarország legsikeresebb női motorversenyzője, Kovács Nikolett. A 34 éves sportoló anyagi okok miatt kényszerűségből szüneteltette karrierjét, azonban 2017-ben, magyar támogatókkal a háta mögött visszatér az aszfaltra.

„A motivációt a legnehezebb fenntartani” – mondta a három év után visszatérő Kovács Nikolett az M4 Sport Sportreggeli című műsorában. A magyar gyorsasági motoros különböző okok miatt három éve kénytelen volt szüneteltetni pályafutását, idén azonban újra versenyez majd. Elmondása szerint maga a motorozás teljesen kiszorult az életéből az évek alatt, azonban külső szemlélőként és újságíróként nem szakadt el teljesen a motorsporttól.

A június végi Alpok-Adria versenyen azonban már ő is motorra ül, de addig még rengeteg edzés vár rá. Egyelőre próbál nem foglalkozni az időkkel, hiszen hosszú volt a kihagyás, azonban napról napra észlelhető a fejlődés. A motorján még van mit fejleszteni, de büszke rá, hogy egy magyar nagyvállalat támogatja, így minden feltétel megvan ahhoz, hogy remek újra remek eredményeket érhessen el. A 34 éves motoros beszélt arról, mivel töltötte „kényszerű szabadságát”, hogyan készül a futamokra, és mesélt a kis családi csapatáról is.

További tartalmak