Musorujsag
Élő Eredmények
 

Vidal tolvajnak nevezte Kassait

Kedden este a Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének visszavágóján a Real Madrid hosszabbítást követően 4-2-re verte a Bayern München együttesét, ezzel bejutott a legjobb négy közé.

A mérkőzés játékvezetője Kassai Viktor volt, akinek két olyan ítélete is volt, amely a mérkőzést is befolyásolta. A 84. percben kiállította a németetek középpályását, Arturo Vidalt, egy erősen véleményes szituációban, majd a hosszabbításban Cristiano Ronaldo mindkét gólját megadta, amelyeket egyértelműen leshelyzet előzött meg.

A mérkőzés után a bajorok kiállított chilei játékosa nem rejtette véka alá véleményét a magyar bíró ténykedésével kapcsolatban. „A Bajnokok Ligájában nem történhet meg ilyen rablás! Ez már-már beteges és kétségeket eredményez. Már az első összecsapáson is kiállítással sújtottak minket. Álmodoztunk arról, hogy ott leszünk a legjobb négyben és teljesen kiborít, hogy egy ilyen intenzív meccset a végén a játékvezető dönt el! Két lesgól, Casemirót már előttem ki kellett volna állítani, de ezek mellett is rengeteg hibája volt. Ennek köszönhető, hogy ki lettünk pöckölve a Bajnokok Ligájából.”

Kemény szavakkal illette Kassait a bajorok légiósa, de tagadhatatlan, hogy nem a kedd esti volt a magyar sípmester legjobb meccse.