Musorujsag
Élő Eredmények

A magyar tornászválogatott bízik a kolozsvári Himnuszban

M4 Sport
Draskóczy Imre, női tornászválogatott szövetségi kapitánya az M4 Sportreggeliben abbéli reményének is hangot adott, hogy a kolozsvári tornász Európa-bajnokság pénteki női döntőjében Kovács Zsófia akár érmet is szerezhet.

A női fináléba összetettben másodikként jutott be Kovács, aki felemáskorláton és ugrásban is döntős, ez utóbbiban Dévai Boglárkával, aki összetettben 23.-ként vívta ki a jogot, hogy pénteken is bemutassa produkcióját.

A szövetségi kapitány úgy gondolja, amennyiben rontás nélkül tudják le versenyzői a döntőt, akkor már minden tőlük telhetőt megtettek, onnantól a bírókon és a riváliskon múlik, hanyadikként zárnak.

Kovácstól az első hat hely lehet elvárás, mivel a selejtezőkben sok volt a rontás – példaként hozva az oroszokat -, de délután tiszta lappal kezdi mindenki, ezért nehéz lesz megtartani előkelő pozícióját.

Drasóczky azért hozzá tette, az egész válogatott bízik benne, a hétvége során Kolozsváron is felhangzik majd a magyar himnusz.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kovács Zsófia: Nagyon nagy esélyt kaptunk
Kovács Zsófia és Dévai Boglárka is bejutott a nők selejtezőjéből az egyéni összetett döntőjébe a tornászok Kolozsváron zajló Európa-bajnokságának csütörtöki versenynapján.
Torna
Babos Ádám is döntős Kolozsváron
Berki Krisztián és Kardos Botond mellett Babos Ádám is döntőbe került a Kolozsváron zajló torna Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
Torna