Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldo és Ramos a váltásról győzködte Lewandowskit

m4sport.hu
A Bayern München elleni győztes BL-negyeddöntő visszavágó lefújását követően a Real Madrid két labdarúgója, Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos is nyíltan arra kérte a bajorok csatárát, Robert Lewandowskit, hogy a nyáron igazoljon a Blancókhoz - állítja a madridi AS.

Ronaldo és Ramos állítólag azt mondta a 28 éves csatárnak, hogy lenne helye a madridi csapatban. Beszédes lehet, hogy a lengyel gólzsák a Real Madrid elnökével, Florentino Pérezzel is váltott pár szót, de azt egyelőre nem tudni, hogy a bírói hibák által tarkított mérkőzésről, vagy egy gyümölcsöző együttműködésről beszéltek-e.

Lewandowski elmondta, hogy tisztában van a királyi gárda érdeklődésével, és hajlana is a váltásra.

A müncheniek mesterlövésze decemberben hosszabbította meg szerződését a Bayern Münchennel, ahol egy szezonban 12,5 millió eurót tesz zsebre, s ezzel ő a Bundesliga legjobban kereső futballistája.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Utálja a teniszt, imádja a lovakat - sportképekben II. Erzsébet uralkodása
Pénteken ünnepli 91. születésnapját II. Erzsébet brit királynő, aki 1952. február 6. óta uralkodik. A 25 évesen trónra kerülő Erzsébet már hercegnőként is rengeteg eseményen képviselte a királyi családot, megkoronázása után ezek a megjelenések csak sokasodtak. Nem véletlen, hogy számtalan sporteseményen is részt vett, az idén februárban zafír-jubileumát ünneplő királynő.
Egyéb
Ungvári Miklós Eb-negyeddöntős
Ungvári Miklós második győzelmével bejutott a negyeddöntőbe, Gercsák Szabina vigaszágra került, Ungvári Attila pedig búcsúzott a varsói cselgáncs Európa-bajnokságon.
Cselgáncs
A címvédővel egy csoportban a magyar válogatott
Hollandia és Fehéroroszország együttesével, valamint egy előselejtezős csapattal került azonos csoportba a magyar női kézilabda-válogatott a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokság selejtezőjének pénteki, párizsi sorsolásán.
Kézilabda
Ennyi volt: Véber György távozott Nyíregyházáról
Közös megegyezéssel szerződést bontott októberben kinevezett vezetőedzőjével, Véber Györggyel a másodosztályú Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata. Utódjának Dajka Lászlót nevezték ki.
Magyar futball