Musorujsag
Élő Eredmények

Serena Williams várandósan nyerte az Australian Opent

yahoo/m4sport.hu
Amikor Serena Williams bejelentette, hogy gyermeket vár, a rajongók egyből elkezdtek számolgatni. Ennek eredményeként érdekességre derült fény.

Az amerikai teniszező csütörtökön a Snapchat nevű mobiltelefonos alkalmazáson erősítette meg, hogy  20 hete gyermeket hord a szíve alatt. Tizenkét héttel ezelőtt megnyerte a négy Grand Slam-viadal egyikét, az Australian Opent, ahol egyetlen szettet sem adott riválisainak.  A számítások szerint ekkor már 8 hetes várandós volt. Amikor ez kiderült,  a rajongók egyből ellepték posztjaikkal az Instagram közösségi oldalt, szenzációként tálalva Serena Williams tettét.

Arról nincs hír, hogy korábban nyert-e valaki várandósan Grand Slam-viadalt.

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gyermeket vár Serena Williams
Nem véletlenül nem indult az utóbbi időben egyetlen tornán sem az amerikai Serena Williams - aki ennek ellenére hétfőtől újra vezetni fogja a világranglistát -, ugyanis 20 hetes terhes. A 35 éves teniszezőnő első gyermekét várja párjával, a Reddit egyik alapítójával, Alexis Ohaniannal. Williams utoljára az Australian Openen versenyzett, melyet magabiztosan nyert meg, ráadásul a torna fináléjában testvérét, Venus Williamset győzte le.
Tenisz
Kerber gratulált Serena Williamsnek
A női teniszezők világranglistáját vezető Angelique Kerber Twitter-üzenetben gratulált Serena Williamsnek, aki bejelentette, hogy várandós.
Tenisz