Musorujsag
Élő Eredmények

Így sikerült visszaküzdenie magát a mélyről a Fradi kapusának

m4sport.hu
A sereghajtó Gyirmót elleni bajnokin az utolsó pillanatban tizenegyest hárító Holczer Ádám szerint felesége, a családja és a barátai segítettek abban, hogy sikerült magát visszaküzdenie a Ferencvárosba.

A 29 éves kapus a téli szünetben érkezett vissza a zöld-fehérekhez a másodosztályú Soroksártól. Dibusz Dénes sérülése miatt a Vasas ellen 2-1-re elvesztett meccsen hosszú idő után állt újra a kapuban élvonalbeli mérkőzésen. A Gyirmót elleni szombati találkozón a Fradi Gera Zoltán mesterhármasával győzött 3-2-re, Holczer pedig a 91. percben tizenegyest védett.

„Tartottam egy kisebb önvizsgálatot, és arra jutottam, hogy nem feltétlenül a külső körülmények a hibásak abban, hogy nem ott tartok, ahol éppen tartanom kellene – nyilatkozta Holczer Ádám az M4 Sport Góóól! című műsorában. – Én eldöntöttem, hogy én vagyok a hibás, és próbáltam mindenen változtatni, mindenből tanulni. Megismertem a feleségemet, és azt gondolom, hogy az ő segítségével, meg persze nyilván a család és a barátok segítségével sikerült elég mélyről visszaküzdenem magam oda, ahova ki merem jelenteni, hogy tartozom. Nekem ez a Ferencváros. Sok évet eltöltöttem ott utánpótlás és felnőtt csapatban, örülök, hogy újra itt tartok. Úgyhogy az évek alatt ezek az önvizsgálatok vezettek ide, hogy itt tartsak. Komolyabb emberré váltam, és ez a fejlődés a sportban, hogy ismét az NB I-ben játszhatok, ennek köszönhető.”

A teljes interjúért kattintson a lejátszóra!

További tartalmak