Musorujsag
Élő Eredmények

Két hete ezen az edzői utasításon röhögnek a Bundesligában

welt.de | Szerző: Petykó Adrián
Nem mai a sztori, de mindenképp érdekes az a minap közzétett felvétel, melyen jól látszódik, amint Dieter Hecking, a Bundesligában szereplő Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapatának vezetőedzője épp percekkel korábban lecserélt játékosának magyarázza, mit kell majd tennie, miután beállítja.

Mindez két fordulóval ezelőtt történt, amikor a Kölnnél vendégeskedett a ‘Gladbach, ami arrafelé igazi presztízsrangadónak számít.

Hecking mentségére legyen mondva, a 80. percben 2-2-es állásnál épp vezetést szerzett csapata, ami után az eufória okozta felfordulásban kezdte el utasítani a pár perccel azelőtt lecserélt Jonas Hofmannt. A játékos faarccal tűrte egy darabig, majd felvilágosította mesterét, ne törje magát. A szakember humoránál kellett legyen, mert óriási röhögésbe csapott át a dolog.

„A lecserélésem után még rajtam volt a mezem, amikor gólt szereztünk. Szinte mindenki a pályára szaladva ünnepelt, ekkor fordult hozzám az edzőnk. Mikor szóhoz jutottam, csak annyit mondtam: mester, most jöttem le. Nagyon vicces volt” – nyilatkozta Hofmann.

Hecking mosolyogva tette hozzá a meccs utáni interjújában: „abból látszik, hogy ez egy igazi derbi volt, hogy azt sem tudtam mit csinálok.”

További tartalmak