Musorujsag
Élő Eredmények

A Golden State Warriors az első

MTI
Elsőként a Golden State Warriors csapata jutott tovább nyugaton a főcsoport-negyeddöntőből az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA).

A tavaly nagydöntős oaklandi együttes 25 ponttal győzött hétfőn Portlandben és 4-0-ra nyerte a párharcot.

A vendégcsapat nagyszerűen kezdett, 45 pontot dobott az első negyedben, ezzel gyakorlatilag el is döntötte az összecsapást. Stephen Curry 37 pontot szerzett, és ismét pályára lépett az előző két mérkőzést sérülés miatt kihagyó Kevin Durant, aki 10 ponttal zárt.

A Golden State ellenfele a következő körben a Utah Jazz és a Los Angeles Clippers párharcának továbbjutója lesz. Eredmények, rájátszás, főcsoport-negyeddöntő:

Nyugati főcsoport:

Portland Trail Blazers-Golden State Warriors 103-128
A végeredmény: 4-0 a Golden State javára

Keleti-főcsoport:

Atlanta Hawks-Washington Wizards 111-101
Az állás: 2-2

Toronto Raptors-Milwaukee Bucks 118-93
Az állás: 3-2 a Toronto javára

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Egyenlített a ZTE
A Zalaegerszeg hazai pályán nyolc ponttal legyőzte a Diósgyőrt, így egyenlített az egyik fél második sikeréig tartó párharcban, a női kosárlabda NB I 5-8. helyéért zajló küzdelemben.
Kosárlabda
Ingyenesen lesznek látogathatók az EYOF versenyei
Ingyenesek lesznek a 14. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) versenyei, de a látogatáshoz regisztrációs jegy szükséges, amelyet hétfőtől lehet megváltani - hangzott el az esemény formaruháit, valamint gyémánt-, arany-, ezüst- és bronzfokozatú támogatóit bemutató szerdai sajtóeseményen Győrben.
Egyéb
Bevehetetlennek bizonyult Fehérvár és Körmend
A címvédő Szolnok szoros mérkőzésen veszített az alapszakasz-győztes Alba Fehérvár otthonában a férfi kosárlabda NB I. felsőházában, a középszakasz csütörtöki játéknapján.
Kosárlabda