Musorujsag
Élő Eredmények

Dr. Horváth Zsolt a futball utáni életre is felkészült

m4sport.hu
Dr. Horváth Zsolt szívbetegsége miatt egy hónapja vonult vissza az aktív labdarúgástól. A Debreceni VSC színeiben bajnoki bronzérmet szerző egykori futballista a hétvégén már új szerepkörben mutatkozik be, az M4 Sport szakkommentátora lesz. A nehéz és sorsfordító időszakról az M4 keddi, Sportreggeli című műsorában beszélt először.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Berlinbe készülnek a Vasas ifi focistái
Idén májusban Berlin ad otthont a Nike Premier Cupnak, amelyben Európai legjobb U14-es labdarúgó klubcsapatai mérik össze tudásokat. Magyarországot az itthoni tornát megnyerő Vasas Kubala Akadémian képviseli a tornán. Pál Zoltán vezetőedző és Varga Donát, az angyalföldi együttes gólvágója az M4 Sportreggeli című műsorának vendége volt.
Magyar futball
Szellő Imre a világelitbe vágyik
Szellő Imre a hétvégén megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, de még hosszú utat kell megtennie céljai eléréséhez. A profi ökölvívó és edzője, Bertók Róbert kedden az M4 Sportreggeli című műsorában a szentesi gálát megelőző felkészülésről, a Tóth Tamás elleni címmérkőzésről és a jövőbeni tervekről is nyilatkozott.
Ökölvívás
Maradt hiányérzet cselgáncsozóinkban
Három érmet szereztek a magyar cselgáncsozók a múlt héten rendezett varsói Európa-bajnokságon, mégsem lehetnek teljesen elégedettek a válogatott tagjai. Két bronzérmes versenyző, Csernoviczki Éva és Vér Gábor, valamint Nagy András szakágvezető az M4 keddi, Sportreggeli című műsorában értékelt.
Cselgáncs