Musorujsag
Élő Eredmények

Miklós Edit a nyárra sílécet csatolna

M4 Sport
Miklós Edit még januárban szenvedett súlyos sérülést, ami miatt mindkét térdét megoperálták. Már jó ideje elkezdte a hosszú-hosszú rehabilitációját, és most az M4 Sportnak nyilatkozva elárulta, mikor állhat újra sílécre.

„A gyógytorna mellett elkezdtem az erőedzéseket is – mondta a versenyző, aki napi szinten biciklizik és látogatja az edzőtermet. „Már guggolok is egy kis súllyal, egylábas guggolásokat is csinálok. Úgy érzem, hogy tényleg jól haladok és jól gyógyul a térdem.”

Hozzátette, a következő két hónap nagyon fontos lesz a gyógyulás szempontjából, de ha továbbra is így halad a felépülése, akkor a nyárra újra felcsatolhatja a léceket. „A tervünk az, hogy már augusztusban sízhessek” – nevezte meg a célt Miklós Edit.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Miklós Edit mindkét térdét meg kellett operálni
Vasárnap éjjel mindkét térdét megoperálták Miklós Editnek, aki a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen bukott hatalmasat, és szalagszakadást, csonttörést, valamint porcsérülést szenvedett.
Téli Sportok
Miklós Edit célja továbbra is az olimpiai arany
Továbbra is az olimpiai aranyérem a célja Miklós Editnek, akinek mindkét térdét meg kellett műteni, miután akkorát bukott a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen, hogy szalagszakadást, csonttörést, valamint porcsérülést szenvedett.
Téli Sportok
Kemény munka vár Miklós Editre, de szeptemberben visszatérhet
Miklós Edit az ausztriai Altenmarkt-Zauchensee-ben megrendezett lesiklóverseny hivatalos edzésén hatalmasat bukott és súlyos sérülést szenvedett. Gótzy Antal, a Magyar Sí Szövetség alelnöke, korábbi világkupa-induló a Sportreggeliben beszélt a magyar síelő eséséről és fájdalmas operációjáról. Miklós Edit összetettben a 36., lesiklásban pedig a 8. helyen állt a világkupa-sorozatban, sérülését követően azt nyilatkozta, célja továbbra is az olimpiai aranyérem a 2018-as pjongcsangi téli ötkarikás játékokon.
Téli Sportok
Így tette meg első lépéseit Miklós Edit
Vasárnap szenvedett <a href="https://telesport.cms.mtv.hu/2017/01/15/mentohelikopterrel-vittek-korhazba-miklos-editet/" title="Mentőhelikopterrel vitték kórházba Miklós Editet">nagyon súlyos térdsérülést, Miklós Edit</a>, aki már túl a műtéteken és újra talpra állt. Közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyben megmutatta, hogy kelt fel a kórházi ágyából. Ugyan még csak két mankó segítségével képes járni, de az első lépéseket megtette a teljes felépüléshez vezető úton.
Téli Sportok