Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldo és Kross sem játszik a Real Madrid esti bajnokiján

m4sport.hu/marca.com
Zinedine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője Cristiano Ronaldót és Tony Kroost is kihagyta a Deportivo La Coruna elleni meccskeretből, így a Blancók számos klasszisuk nélkül utaznak a Riazor Stadionba, a spanyol bajnokság 34. fordulójának ma esti mérkőzésére.

Az együttes két meghatározó embere pihenőt kapott a francia vezetőedzőtől.

A Real Madridot sújtó sérüléshullám és Sergio Ramos egymeccses eltiltása miatt kényszerből bekerült Zidane 19 fős keretébe a combizom sérüléséből lábadozó Rapahel Varane, és a Castilla húszéves védője, Álvaro Tejero.

A királyi csapat Ramos mellett sérülés miatt nem számíthat Pepére, valamint Gareth Bale-re.

A Real Madrid kerete a Deportivo ellen:

Kapusok: Navas, Casilla, Yañez
Védők: Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Danilo, Tejero
Középpályások: James, Casemiro, Kovacic, Modric, Asensio, Isco
Támadók: Benzema, Lucas Vazquez, Mariano, Morata

A Real Madridnak a sok hiányzó ellenére nagyon fontos a Deportivo elleni meccs, ugyanis az elveszített El Clásicó után az ősi rivális Barcelona jobb gólkülönbségének köszönhetően átvette a vezetést a bajnokságban. A katalánoknak és a Blancóknak egyaránt 75 pontjuk van, de Zidane csapata egy meccsel kevesebbet játszott.

A Barcelona és a Real Madrid hátralevő bajnoki meccsei:

Barcelona 75 pont

34. forduló, Osasusna (20., o.)
35. forduló, Espanyol (9., i.)
36. forduló, Villarreal (5., o.)
37. forduló, Las Palmas 13., i.)
38. forduló, Eibar (8., o.)

Real Madrid 75 pont

34. forduló, Deportivo (16., i.)
35. forduló, Espanyol (9., i.) Valencia (12., o.)
36. forduló, Villarreal (5., o.) Granada (19., i.)
37. forduló, Las Palmas 13., i.) Sevilla (4., o.)
38. forduló, Eibar (8., o.) Málaga (15. i.)
elhalasztott mérkőzés, Celta Vigo (10., i.)

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Babos lelépte ellenfelét
A második helyen kiemelt Babos Tímea 1 óra 19 perc alatt győzte le a svájci Conny Perrint a 250 ezer dollár (71,8 millió forint) összdíjazású isztambuli salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
Tenisz
Teljessé válik a Final Six mezőnye
Szerdán este kialakul a budapesti férfi vízilabda Final Six mezőnye, melynek két magyar csapat a Szolnok és az Eger már biztos résztvevője, azonban az OSC még harcol a továbbjutást érő negyedik helyért. Az újbudaiak a Szolnokkal mérkőznek meg a csoport utolsó mérkőzésén, míg az Eger a Jug Dubrovnikkal találkozik.
Vízilabda
Chernomaz hatékonyabb támadójátékot vár
A magyar jégkorong-válogatott 127 perce nem lőtt gólt azonos létszám mellett a kijevi divízió I/A-világbajnokságon, éppen ezért szeretne javítani a hatékonyságon Rich Chernomaz szövetségi kapitány.
Jégkorong
Adó- és biztosítási csalás miatt ütöttek rajta egy PL-csapaton
A brit adóhivatal (HMRC) 180 embere, köztük vám- és pénzügyőrök adó- és biztosítási csalás alapos gyanúja miatt tartottak razziát szerda kora reggel a Newcastle United és a West Ham United központjában, valamint Franciaországban. A rajtaütés során több, a profi labdarúgás világában dolgozó embert is letartóztattak.
Külföldi futball
Veszprémi kézilabdázó a BL-forduló legjobbja
A szurkolók szavazatai alapján Aron Pálmarsson, a Telekom Veszprém kézilabdázója lett a forduló játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Palmárrson a lehető legjobbkor kezd formába lendülni, a Montpellier HB ellen szerzett hat góljával érdemelte ki az elismerést - olvasható a sorozat hivatlos Facebook-oldalán.
Kézilabda