Musorujsag
Élő Eredmények

Duplázzon velünk - Góóól! szombaton, Góóól! 2 vasárnap az M4 Sporton!

M4 Sport
Az utóbbi évek legizgalmasabb NB I-es szezonja a véghajrájához ékezik. Óriási harcot vívnak a klubcsapatok a bajnoki címért, a nemzetközi kupaindulásért és a kiesés elkerüléséért. Így az M4 Sport is nagyobb sebességre vált, hogy véletlenül se maradjon le egy izgalmas pillanatról se.

Ezentúl két felvonásban is összefoglaljuk nézőinknek az aktuális OTP Bank Liga-fordulót. Április 29-től, Góóól! szombaton majd Góóól! 2 vasárnap is élőben az M4 Sporton!

„A vasárnapi összefoglaló kettéválik, hogy még mélyebben bele tudjunk menni egy-egy mérkőzés dramaturgiájának elemzésébe” – mondta el Molnár Mátyás, a Góóól! műsorvezetője. „Fontos, hogy a szombati adás lesz a teljességé, a vasárnapiban pedig a finomságokra koncentrálunk. Remélem továbbra is sok okos, higgadt akcióból született gólt elemezhetünk majd” – tette hozzá.

Szombatonként tehát este 22.30-kor – közvetlen a játéknap utolsó mérkőzését követően – kezdődő Góóól! magazinunk 75 percben foglalja össze és mutatja meg a szombati hat élvonalbeli mérkőzés góljait, legizgalmasabb pillanatait állandó szakértőnkkel Bozsik Péterrel. Így a forduló napján hat órán keresztül, megszakítás nélkül láthatják a magyar futball kedvelői, mi történt kedvenc bajnokságuk aktuális fordulójában.

Vasárnap esti Góóól! 2-ben pedig szakértőink elemzik az adott játéknap érdekességeit. Gyakori vendég lesz Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora, és vendégül látjuk a fordulóban kiemelkedőt nyújtó játékosokat, edzőiket is.

További tartalmak