Musorujsag
Élő Eredmények

Gólgazdag meccsen tartotta a lépést a Videoton

MTI
A második Videoton szombaton 3-2-es győzelmet aratott Felcsúton a bennmaradásért küzdő Debreceni VSC felett a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában.

OTP Bank Liga, 29. forduló:
Videoton FC-Debreceni VSC 3-2 (1-1)
Felcsút, 1870 néző, v.: Bognár

gólszerzők: Mészáros (9., öngól), Scepovic (59.), Hadzic (81.) illetve Könyves (34.), Handzic (83.)
sárga lap: Tőzsér (33.), Brkovic (70.)

Videoton FC: Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira – Nego, Pátkai, Varga, Hadzic (Maric, 89.) – Lazovic, Scepovic (Géresi, 78.)

Debreceni VSC: Danilovic – Osváth, Mészáros, Brkovic, Ferenczi J. – Filip, Tőzsér – Jovanovic (Feltscher, 67.; Szuk, 85.), Holman, Könyves (Mengolo, 67.) – Handzic

Nagy lendülettel kezdte a találkozót a Videoton, Mészáros öngóljával a vezetést is megszerezte. Később is a hazaiak támadtak, Pátkai révén üres kapus helyzetet is kihagytak. Nem sokkal később büntetett a Debrecen: Könyves lőtt nagy gólt húsz méterről.

A második félidő elején nagy erőket mozgósítottak a székesfehérváriak a vezetés megszerzéséért, Scepovic góljával ismét előnybe kerültek. A folytatásban lüktetőbbé vált a játék, mindkét együttes folyamatosan veszélyeztette a másik kapuját. Hadzic találatával úgy tűnt, eldől a meccs a hazaiak javára, de Handzic szinte azonnal válaszolni tudott. A mérkőzés hajrájában a DVSC mindent megtett az egyenlítésért, de nem sikerült újabb gólt elérnie.

A hajdúságiak kudarcukkal visszaestek a 11., kiesést jelentő helyre.

További tartalmak