Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldónak a bíróságon kell felelnie nemtörődömségéért

m4sport.hu/O Jogo
Terras de Bouro önkormányzata bírósághoz fordul, mert hiába küldött tucatnyi levelet a Blancók portugál sztárjának. Ronaldo Portugália északi részén, Gerêsben egy villát építtetett magának, de a ház bizonyos részei nem az engedélyezett tervek szerint lettek kialakítva.

Terras de Bouro önkormányzata bírósági tárgyalást indítványoz, mert CR7 villáján olyan bővítéseket hajtottak végre, amelyek nem szerepeltek az építési engedélyben. A villa Portugália legészakibb részén található, közvetlenül a Cávado folyó partján.

Csütörtökön az önkormányzat elnöke, Joaquim Cracel a szervezet közgyűlésén bemutatta az összes papírt a tervezett levelezésről a portugál válogatott labdarúgóval, ráadásul az utolsó felszólítást Ronaldo munkahelyére, a Santiago Bernabéu Stadionba küldték. Erre sem reagált honfitársuk.

Azért is furcsa az eset, mert Joaquim Cracel korábban nyilatkozott arról, hogy az építkezésen  felfedezett szabálytalanságokat lehetséges „legalizálni”, ehhez viszont mindenképpen kapcsolatba kellene lépni Ronaldóval. A békés rendezés helyett a bíróságon köthet ki az ügy, a Real csillaga pedig komoly pénzbüntetésre számíthat.

Így néz ki Cristiano Ronaldo luxusvillája és környéke:

További tartalmak