Musorujsag
Élő Eredmények

Elrabolták Antonio Contét

m4sport.hu
Mint korábban megírtuk, péntek esti győzelmével bajnoki címet ünnepelhetett a Chelsea csapata a Premier League-ben. A Kékek menedzsere, Antonio Conte a mérkőzés után adott interjút, amit nem várt vendégek zavartak meg. David Luíz és Diego Costa berontott a riportszobába és kirángatták vezetőjüket. Valószínűleg nehezen viselték, hogy ünneplés helyett az újságírókkal foglalkozik az olasz szakember.

Természetesen az ünneplés sem maradt el.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bajnok a Chelsea
Három szezonon belül másodszor, története során hatodszor lett angol bajnok a Chelsea, amely a 37. forduló pénteki játéknapján idegenben 1-0-ra legyőzte a West Bromwich Albiont, így behozhatatlan előnyre tett szert.
Külföldi futball
Meglepőt húzna Guardiola
A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola nincs megelégedve jelenlegi kapusával, Claudio Bravóval. A City nagyon közel áll ahhoz, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájában induljon, a spanyol tréner pedig új első számú kapussal szeretne nekifutni a sorozatnak.
Külföldi futball
Ritka eset: Mourinho már-már zavarba ejtően dicséri ellenfelét
Csütörtökön este drámai körülmények között harcolta ki az Európa Liga-döntőbe jutást a Manchester United a Celta Vigóval szemben. Mourinho belátta, hogy a spanyolok fölényben játszottak, de nagyon örül a finálénak, amelyben az Ajax lesz az ellenfél.
Külföldi futball