Musorujsag
Élő Eredmények

Diarra ötmeccses eltiltást kapott

MTI
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi tárgyalásán újabb pénzbüntetést rótt ki a Ferencvárosra, illetve hatályban hagyta két korábbi, hasonló okból meghozott döntését.

Az MLSZ honlapjának indoklása szerint a visszaeső FTC-nek a DVSC elleni bajnoki után a „hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértésért” kell fizetnie 500 ezer forintot. Az fb hasonló ok miatt „hatályában változatlanul fenntartotta” a Budafok elleni Magyar Kupa-elődöntőt, illetve a Mezőkövesd elleni bajnokit követően hozott döntését, amelyben 400 ezer, illetve 500 ezer forintra büntette meg a Ferencvárost.

A Vasas, mint visszaeső a Diósgyőr elleni idegenbeli mérkőzésre vonatkozóan 200 ezer forintos büntetést kapott, mert szurkolói „másokat megbotránkoztató” magatartást tanúsítottak.

Az Újpest-Videoton találkozót követően mindkét klubnak – mint visszaesőnek – büntetést kell fizetni szurkolóik „másokat megbotránkoztató” magatartása miatt. Az Újpestet 400 ezer forint megfizetésére kötelezték, a fehérváriakat 200 ezer forintra.

Az Újpest játékosát, Souleymane Diarrát, mint visszaesőt a soron következő öt bajnokiról tiltották el. Az indoklás szerint „ellenfelét nyilvánvaló gólhelyzetben gáncsolta, amiért kiállították, majd a piros lap felmutatása után vehemensen reklamált a játékvezetőnél, és közben két kézzel enyhén meglökte a játékvezetőt”.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Storck Telkibe hívta a hazai edzőket
Meghívta a válogatott telki edzőtáborába a magyar labdarúgásban dolgozó vezetőedzőket és erőnléti edzőket Bernd Storck szövetségi kapitány.
Magyar futball
Itt nézheti vissza az OTP Bank Liga 31. fordulójának összes gólját
Az OTP Bank Liga 31. fordulójának szombati játéknapján egy kivételével mindegyik, mérkőzésen legalább három gól született, kivéve a Ferencváros - Debrecen rangadót, ugyanis egyik csapat sem tudta bevenni a másiki kapuját. A Paks és a Videoton is hárommal verte ellenfelét, a listavezető Honvéd 2-1-re nyert, míg a fennmaradó két összecsapáson 2-2-es döntetlen született.
OTP Bank Liga