Musorujsag
Élő Eredmények

Ismét elhalasztották Észak-Korea meccsét

MTI
Az Ázsiai Labdarúgó Szövetség (AFC) másodszor is elhalasztotta az Észak-Korea - Malajzia mérkőzést, amelyet eredetileg március 28-án rendeztek volna meg.

Az Ázsia-bajnokság selejtezőjének új időpontja: október 5.

A selejtezőt június 8-án kellett volna bepótolni, ám a malajziai szövetség már korábban jelezte az AFC-nek, hogy a két ország között kialakult politikai helyzet, valamint a vendéglátók Dél-Koreával szemben ismét felerősödő konfliktusa miatt nem tartja biztonságosnak az észak-koreai utazást.

A diplomáciai kapcsolatok azt követően romlottak meg Malajzia és Észak-Korea között, hogy februárban a Kuala Lumpur-i repülőtéren meggyilkolták Kim Dzsong Un észak-koreai vezető féltestvérét, Kim Dzsong Namot.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Felavatták az újpesti legenda szobrát
Felavatták az Újpest labdarúgócsapatának legendás játékosát és edzőjét, Szusza Ferencet ábrázoló szobrot csütörtökön a róla elnevezett stadion mellett.
Magyar futball
Kubatov Gábor: Nagy ellenfeleink a számítógépek
Ha a sportklubok hatékonyak akarnak lenni, a labdarúgásba érdemes sok energiát fektetniük, mert ez érdekli a legnagyobb tömegeket - hangsúlyozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke csütörtökön Budapesten, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. sportsikerekről, sportmarketingről szóló konferenciájának sportklubokra összpontosító panelbeszélgetésén.
Egyéb