Musorujsag
Élő Eredmények

Morata vagy Benzema? Ancelotti megmondja

m4sport.hu/A Bola
Carlo Ancelotti, a Bayern München vezetőedzője úgy gondolja, hogy Álvaro Morata azért játszik keveset a Real Madridnál, mert Karim Benzema játéka jobban idomul Crirstiano Ronaldóéhoz.

„Morata azért játszik keveset Zidane-nál, mert Benzema egy olyan csatár, aki jobban játszik Cristiano Ronaldóval” – értékelte a spanyol csatár mellőzésének okát.

Sokaknál merül fel a kérdés, hogy Zinedine Zidane miért mellőz ennyire egy olyan támadót, aki a pályán töltött percek alapján jóval eredményesebb, mint francia csapattársa, Karim Benzema. Felmerült, hogy azért áll ki Benzema mellett az edző, mert honfitársak, de az olasz szakember véleménye új megvilágításba helyezi a kérdést.

Ancelotti a Bajnokok Ligája döntőjéről is beszélt, amelyet a Real Madrid és a Juventus csapata vív egymással június 3-án.

„Nagy várakozással tekintek a mérkőzés elé. Szimpatizálok a játékosokkal, akik a pályán lesznek. Számomra Buffon egy egészen különleges ember. Azt meg nem feledhetjük, hogy a Real nem csak Ronaldóról szól, hiszen ott van még Sergio Ramos, Marcelo, Benzema és a többiek.”

További tartalmak