Musorujsag
Élő Eredmények

Elhunyt a korábbi MotoGP-világbajnok

MTI
Harmincöt éves korában egy cesenai kórházban hétfőn elhunyt Nicky Hayden motorversenyző, a MotoGP 2006-os világbajnoka.

A 35 éves Nicky Haydent szerdai biciklis edzése közben  Rimini közelében gázolta el egy autó. A gyorsasági-motorversenyző csípő- és combcsonttörése mellett súlyos fejsérüléseket is szenvedett, melyeknek következtében agykárosodása lett.

Kórházba szállítását követően az intenzív osztályon ápolták, mesterséges kómában tartották, majd stabilizálódott az állapota, amely azonban ekkor is rendkívül kritikus volt.

Az amerikai Hayden idén a Superbike sorozatban szerepelt, a legutóbbi versenyt követően a 13. helyen állt a pontversenyben. A gyorsaságimotoros-világbajnokságon 2003 és 2015 között 216 futamon indult és hármat nyert meg.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Brawn máris kedvezett a „kicsiknek”
A Forma–1 „igazságosabbá és kiegyensúlyozottabbá” tételét fontos célnak tartó Ross Brawn máris kedvezett a kisebb istállóknak, akik a folytatásban már megjelenhetnek a Stratégiai Csoport ülésein. A Sauber csapatvezetője szerint ez egy lépés volt a jó irányba – igaz, kicsi…
F1 Hírek
Itt szavazhat a szezon góljára
Keressük az OTP Bank Liga 2016/17-es szezonjának legszebb gólját: a tíz jelölt közül az önök döntése alapján hirdetünk győztest, akinek a szavazók közül kisorsolt szerencsés nyertes adhatja át az elismerést az utolsó forduló másnapján megrendezésre kerülő, az M4 Sport által is élőben közvetített RangAdó Díjátadó Gálán, és a magyar-orosz meccsre is belépőt lehet majd nyerni.
M4 - Lelátó
Szobormászással, tengernyi sörrel, 50 Centtel ünnepeltek Európa bajnokai
A hétvégén a bajnoki címek megünneplésétől váltak hangossá Európa legerősebb labdarúgó-bajnokságai. Ilyenkor keverednek az egyes klubokra jellemző furcsa népszokások, az őrült rögtönzések és a megható pillanatok, melyek közül egyikből sem szenvedhettünk hiányt – ahogy azt az alábbi képes, videós összeállításunkban is láthatják.
Külföldi futball
MU-Sampdoria meccs lesz Dublinban
Barátságos mérkőzésen Dublinban lép pályára augusztus másodikán a Manchester United labdarúgócsapata.
Külföldi futball
Maldonado nem tért vissza – mert nem akart…
A királykategória mezőnyéből két éve kiszoruló Pastor Maldonado állítja, idén volt lehetősége a visszatérésre, a kapott ajánlatot azonban visszautasította, hiszen nem találta eléggé versenyképesnek. Magától az F1-es szerepléstől persze nem akar elzárkózni…
F1 Hírek