Musorujsag
Élő Eredmények

A Monaco kaparintotta meg a belga tehetséget

MTI
A francia bajnok AS Monaco öt évre szerződteti a több csapat kívánságlistáján is szerepelt Youri Tielemanst, a belga bajnok Anderlecht 20 éves labdarúgóját.

A Bajnokok Liga-elődöntős Monaco honlapján jelentette be a belga válogatott középpályás érkezését, aki öt évre szóló szerződét ír alá.

A vételárat a hercegségi klub nem közölte, de sajtóhírek szerint az Anderlecht 25 millió euróért engedte el egyik legnagyobb tehetségét, aki a most zárult szezonban 49 mérkőzésen 16 gólt szerzett.

A belgák az Európa Ligában a negyeddöntőig jutottak, ahol a későbbi győztes Manchester United állította meg őket.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Monacóban érheti utol Hamilton Monaco királyát
Nehezen tudja felfogni Lewis Hamilton, hogy a hétvégén utolérhet Ayrton Sennát. A brazil monacói tündökléséről is megemlékezett, és megjegyezte, némi szerencsével neki is lehetne már 5 győzelme az utcai pályán.
F1 Hírek
A terror áldozatainak ajánlja EL-győzelmét az MU
A hétfői bombatámadás áldozatainak ajánlja a Manchester United labdarúgócsapata az Európa Liga trófeáját, miután szerdán a stockholmi döntőben 2-0-ra legyőzte le a holland Ajax Amsterdamot.
Külföldi futball
A Manchester United hódította el az Európa Liga-trófeát
Az angol Manchester United nyerte az Európa Ligát. José Mourinho legénysége a stockholmi döntőben Pogba és Mikhtarjan találatával 2-0-ra verte a holland Ajax együttesét. Ezzel eldőlt, hogy a Vörös Ördögök a következő szezonban a Bajnokok Ligájában indulhatnak.
Külföldi futball