Musorujsag
Élő Eredmények

Minden diósgyőrit kirázott a hideg az MTK-stadionban

m4sport.hu
A DVTK játékosai és vezetőedzője szerint is hihetetlen segítséget nyújtanak a szurkolók a csapatnak a bennmaradásért folytatott küzdelemben.

A diósgyőri klub hivatalos klubtelevíziója csütörtök délután debütált az M4 Sporton. A műsor stábja kint volt a múlt szerdai nyilvános edzésen, majd szombaton elkísérte a csapatot az MTK elleni, idegenbeli mérkőzésre, amely a bennmaradás szempontjából volt kulcsfontosságú. A drukkerek már a tréningen is meccshangulatot teremtettek, a gól nélküli találkozó után több játékos és a tréner is úgy vélekedett, hogy a támogatás nélkül nem tartana itt a csapat.

Bódog Tamás vezetőedző szerint a több mint 1500 miskolci szurkoló hazai mérkőzést varázsolt a Hidegkuti Nándor Stadionba, Novothny Soma pedig úgy fogalmazott, hogy minden játékost kirázott a hideg attól a hangulattól, amit a csapatot elkísérő drukkerek varázsoltak. „Eljössz idegenbe, kimész bemelegíteni és olyan érzésed van, hogy a diósgyőri stadionban van a mérkőzés” – nyilatkozta a csatár.

Busai Attila úgy véli, tizenkettedik játékosként a szurkolók akár még egy gólhoz is hozzásegíthetik a csapatot.

A DVTK a szombati utolsó fordulóban a Debrecent fogadja. A 19 órakor kezdődő mérkőzést kizárólag az m4sport.hu közvetíti élőben.

A teljes riportért kattintson a lejátszóra!

További tartalmak