Musorujsag
Élő Eredmények

Thomas Doll: Számomra most Lovrencsics Gergő a fontos

m4sport.hu/M4 Sport
Nehéz döntőre számított a Vasas elleni Magyar Kupa-döntőben Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője, a német szakember azonban büszke a csapatára, amely a győztes fináléban megmutatta, van tartása. A kupasikernél viszont sokkal fontosabbnak tartja, hogy a meccsen eszméletét vesztő Lovrencsics Gergő jól legyen.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tizenegyespárbajt követően MK-győztes a Ferencváros
A Ferencváros nyerte a Magyar Kupa 2016/17-es kiírását, miután a döntőben 1–1-es rendes játékidőt és gól nélküli hosszabbítást követően tizenegyespárbajban legyőzte a Vasas labdarúgócsapatát.
Magyar futball
Lovrencsics hosszú percekre elvesztette az eszméletét
Megrázó esetnek lehettek szemtanúi a nézők a Vasas–Ferencváros Magyar Kupa-döntő 89.percében, amikor 1–1-es állásnál Lovrencsics Gergő Murka Benedekkel ütközött a levegőben, aminek következtében a zöld-fehérek válogatott játékosa percekre elvesztette az eszméletét.
Magyar futball
Íme Varga 32 méteres szabadrúgásgólja a MK-döntőben
A Ferencváros Varga Roland távoli szabadrúgásgóljával szerezte meg a vezetést a Vasas elleni Magyar Kupa-döntőben. Az angyalföldiek kapusát, Nagy Gergelyt valószínűleg nem dicsérték meg az öltözőben. A meccs jelenlegi állása 1–1, miután Kulcsár Tamás a 48. percben kiegyenlített.
Magyar futball
A MÚSZ is reagált a FINA szabályváltoztatására
A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) jelentősen megváltoztatta a szabályokat a 2017-es úszó világkupa-sorozatra. A legfontosabb változás az, hogy egy viadalon, egy versenyző mindössze négy számban indulhat. Eddig az úszók maguk választhatták meg, hányszor ugranak medencébe. <a href="https://telesport.cms.mtv.hu/2017/05/31/gratulalok-fina-hosszu-katinka-kritizalt/" title="„Gratulálok FINA” – Hosszú Katinka kritizált">Ahogyan az megírtuk,</a> Hosszú Katinka, az utóbbi öt év összetett győztese élesen bírálta a módosításokat, szerdán délután a Magyar Úszó Szövetség is közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban.
Úszás