Musorujsag
Élő Eredmények

Harcsa Norbert ki-ki meccsre számít Bacskai Balázs ellen

m4sport.hu/M4 Sport
Június 10-én a Felix Promotion által szervezett ökölvívó gálán mutatkozik be Bacskai Balázs a profik között, aki az eddig veretlen Harcsa Norbert ellen lép ringbe. Az M4 Sportreggeliben az eddigi nyolc hivatásos meccsén veretlen Harcsa beszélt a közelgő összecsapásról.

Harcsa Norbert a közelgő Bacskai Balázs elleni összecsapásról elárulta, nagyon várja már, igazi ki-ki meccsre számít. A két ökölvívó között vannak régi sérelmek, Harcsa elmondta, hogy 2006 óta elég hullámzó a kapcsolatuk, másképpen látják az ökölvívást.

A 30 esztendős bokszoló elmondása szerint nagyon jó állapotban van, remek a kondíciója és úgy érzi, tízmenetes mérkőzés vár rá a szombati Felix Promotion gálán.

Harcsa Norbert eddigi profi karrierjével nem száz százalékosan elégedett, bár elég kritikus magával szemben és ha túl lesz a Bacskai elleni összecsapáson, szeretne nemzetközi címekért küzdeni.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ritkán látható csatát várnak az edzők a Harcsa-Bacskai bunyótól
A Felix Promotion idei harmadik televíziós rendezvényének főmérkőzésén a veretlen Harcsa Norbert (8 győzelem) és a debütáló egykori olimpikon, felnőtt Európa-bajnok, junior világbajnok Bacskai Balázs csap össze a megüresedett középsúlyú magyar bajnoki címért. A két klasszis párharcáról néhány ismert magyar szakember mondta el véleményét.
Ökölvívás
Beszökött egy dzsúdós Ganxsta Zolee öltözőjébe
Hatalmas álma vált valóra a Fair Play-díjas dzsúdósnak, Csoknyai Lászlónak. A sportoló legnagyobb kedvencével, Ganxsta Zolee-val találkozhatott az otthonában. Csak az utolsó pillanatban tudta meg, hogy kihez is érkezik, de a beszélgetés végén egy övet is ajándékozott neki.
Cselgáncs
Kótai Mihály: „Bacskai Benji a legjobb szakembereket érdemli”
Igazi csemegével készül a június 10-i gálájára Felix Promotion, ugyanis a középsúlyú magyar bajnoki címért lép szorítóba Bacskai Benjamin és Harcsa Norbert. Az izgalmas párosításról és az újdonsült profi ökölvívóról Bacskai Balázs edzőjét, az egykori váltósúlyú világbajnokot, Kótai Mihályt kérdeztük a szerdai Sportreggeliben.
Ökölvívás