Musorujsag
Élő Eredmények

A Chicago gólvágója is üzent Dzsudzsákéknak

M4 Sport
Az Egyesült Államok első osztályú bajnokságában (MLS) vezeti a góllövőlistát, azonban a magyar válogatott Andorra elleni vb-selejtezőjén biztosan nem játszik Nikolics Nemajna. A Chicago Fire magyar labdarúgója otthonából üzent a pénteki összecsapás előtt a magyar csapatnak.

A 29 éves labdarúgó úgy véli, van még miben javulnia, annak ellenére, hogy eddig ő lőtte a legtöbb gólt a bajnokságban, és május hónap legjobbjának is megválasztották. Nikolics szerint nem lesz egyszerű dolga a magyar csapatnak, azonban mindenképpen meg kell szerezniük a három pontot.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Világbajnok vízilabdázónk is győzelmet vár a válogatottól
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken este vb-selejtezőt játszik Andorra ellen. Az M4 Sport megszólaltatta az utca emberét az összecsapással kapcsolatban. Önök egy jó mérkőzést és a három pont megszerzését várják Bernd Strock csapatától.
Magyar futball
MLS: Nikolics a hónap legjobbja
Az MLS-ben érdekelt Chicago Fire a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az együttes magyar csatára, Nikolics Nemanja lett a hónap játékosa.
Külföldi futball
Nikolics győzelmet érő duplával repült a góllövőlista élére
Az amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) a Chicago Fire 3-0-ra verte a Colorado Rapids együttesét, ezzel a Keleti főcsoport negyedik helyére ugrott. Az összecsapáson Niko Nemanja kétszer is betalált a Rapids-nek, ezzel a bajnokság jelenlegi legeredményesebb játékosa.
Külföldi futball