Musorujsag
Élő Eredmények

A hölgyek is szeretik a fehéraranyat

m4sport.hu
A tavalyi riói olimpiai egyik legdrámaibb pillanata volt számunkra, amikor Imre Géza már a szinte megnyert döntőt elveszített, így ezüstérmes lett párbajtőrben. Vívónk napokban megjelent könyvének címe is erre utal. A Sportreggeli meghívását is elfogadta a kiváló sportoló, aki a könyvről és a jövőről is beszélgetett Török Olivérrel.

Talán még mindenkiben mélyen él Imre Géza csörtéje a riói olimpiai fináléban, amikor egy elveszíthetetlennek tűnő mérkőzést bukott el a dél-koreai Pak Szang Jung ellen. Imre Géza most már tud örülni az ezüstéremnek, és úgy gondolja, már nem lesz több olimpiai döntője. A gerince jelenleg nincs jó állapotban, még a ruhaváltás is fáj neki.

Egy korszak mindenképpen lezárult a riói olimpiával. Többen rábeszélték, hogy írja meg a könyvet. Pietsch Tibor sportújságíró végül segített ebben. A tapasztalatait írta le a könyvben, ez akár vitaindítónak is jó lehet.

Talán úgy is lehet forgatni ezt a könyvet, hogy inspiráló legyen a fiatalok számára. A Vörösmarty téren vasárnap 13 órakor bárki dedikáltathatja is könyvet. Akit érdekel, feltétlenül látogasson el az eseményre.

A Sportreggeliben hallott teljes beszélgetést a videóra kattintva nézheti meg:

További tartalmak