Musorujsag
Élő Eredmények

Két magyar birkózó is a világranglista élén

MTI
Korpási Bálint a 71, míg Lőrincz Viktor a 85 kilogrammosok között vezeti a Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) legfrissebb, kötöttfogású világranglistáját.

Az UWW honlapja szerint a májusi újvidéki Európa-bajnokságon egyaránt aranyérmes két magyar közül a decemberben világbajnoki címet szerző Korpási megőrizte helyét a listán. A fiatalabbik Lőrincz-fivér – aki a riói játékokon emlékezetes körülmények között veszítette el bronzmérkőzését, és lett ötödik – a harmadik helyről lépett előre.

A nyolc súlycsoportból hatban szerepel magyar az első tízben. A 80 kilogrammosok között Bácsi Péter a harmadik, 130 kilogrammban az Eb-ezüstérmes Lám Bálint a negyedik, 75 kilogrammban az Újvidéken bronzérmes Lőrincz Tamás a hatodik, míg 98 kilogrammban az Európa-bajnokságon szintén harmadik Kiss Balázs a hetedik pozíciót foglalja el.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Magyar bronzérem a sportlövő-vk-n
Péni István az alapversenyből elsőként jutott a döntőbe, amelyben a harmadik helyen végzett a férfi légpuskások között a gabalai sportlövő-világkupaversenyen.
Sportlövészet
Európa-bajnok kapussal erősítene a Veszprém
A Kieler Nachrichten című német lap értesülése szerint a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában folytathatja pályafutását Andreas Wolff, a THW Kiel és az Európa-bajnok német válogatott kapusa.
Kézilabda
A BL-döntő után a házibajnokság fináléját is bukta a Juventus
Olvasóink segítségét kértük, hogy eldönthessünk néhány fontos kérdést. Az m4sport.hu "házibajnokságában" nyolc európai nagy csapatot vettünk alapul, melyeknek megnéztük három sikeres korszakát az elmúlt harminc esztendőből, önök pedig szavazhattak, melyik összeállítást találják a legerősebbnek. Minden alkalommal négy együttes mérkőzött meg, amelyekről szintén szavazhattak, melyik jusson a "negyeddöntőből" az "elődöntőbe", majd a "döntőbe". Köszönjük, hogy ilyen lelkesen szavaztak, ezennel kihirdetjük a heteken át tartó "küzdelem" győztesét.
Külföldi futball