Musorujsag
Élő Eredmények

Szedd ki – legszebb gólok az NB I-ből

m4sport.hu/M4 Sport
Az OTP Bank Liga lezárultával folytatjuk Best of NB I. sorozatunkat. Legutóbb a kapusbakik voltak terítéken, most azonban a támadószekciót vettük górcső alá, íme a legszebb találatok az OTP Bank Liga 2016-2017-es szezonjából.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Best of NB I. az m4sport.hu-n
Véget ért az OTP Bank Liga 2016/2017-es szezonja, amely a Budapest Honvéd sikerével zárult. Az m4sport.hu olvasói azonban a következő idénykezdetig sem maradnak magyar foci nélkül: minden fontos hírről beszámolunk és videókból sem lesz hiány.
OTP Bank Liga
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik – kapusbakik az NB I-ből
Az OTP Bank Liga lezárultával folytatjuk Best of NB I. sorozatunkat, és maradunk a kapusoknál. Legutóbb <a href="https://www.m4sport.hu/2017/06/01/a-futball-alaptorvenye-vegy-egy-jo-kapust/" target="_blank" rel="noopener">a bravúrokat szedtük össze,</a> ezúttal a hálóőrök potyagóljait gyűjtöttük egy csokorba, amelybe még a kapuslegenda Király Gábor is bekerült. Kétszer.
Magyar futball
A gólkirály 16-szor – avagy Eppel összes gólja egy videóban
A Budapest Honvéd bajnoki címe mellett ki ne tudná már, hogy csatára, <a href="https://www.m4sport.hu/2017/05/27/alighanem-mindenki-tudja-mar-hogy-eppel-a-golkiraly/" target="_blank" rel="noopener">Eppel Márton a gólkirály</a>. Az OTP Bank Liga legeredményesebb játékosának összes találatát sűrítettük egy videóba.
Magyar futball