Musorujsag
Élő Eredmények

Gólörömért nem megy a szomszédba a minifoci-válogatott

m4sport.hu
Javában zajlik Brnóban a kispályás labdarúgó Európa-bajnokság, és a magyar minifoci-válogatott, miután a negyeddöntőben büntetőkkel legyőzte Lengyelországot, péntek este 19:30-kor Oroszország legjobbjaival méri össze erejét a fináléba jutásért. A mérkőzést az m4sport.hu élőben közvetíti, előtte azonban úgy éreztük, nem mehetünk el említés nélkül a magyarok gólörömei mellett. Őszinték, viccesek és kreatívok a srácok.

A magyar válogatott remekül szerepel a minifoci-Eb-n, a csoportmeccseket csupán egy kapott góllal abszolválták kilenc rúgott mellett. A nyolcaddöntőben a törököket győzték le, majd egy hihetetlenül izgalmas és küzdelmes összecsapáson büntetőkkel verték a lengyeleket és jutottak az elődöntőbe. Na de nézzük a már emlegetett gólörömöket.

A 6-0-ra végződő Izrael elleni csoportmeccs alkalmával Béres Ferenc találata után a gólszerző, majd szinte az egész csapat a pálya szélén parkoló gépjárműre pattant. A jármű pontos megnevezésére nem vállalkoznánk, talán „műfűnyíró”…

A lengyelek negyeddöntős legyőzése alkalmával is előhúztak valami újat a magyar válogatott játékosai. A főszereplő ismét Béres Ferenc, aki egyenlítő találata után a pálya mellett elhelyezett reklámtáblához futott, és adott gyors interjút a rögtönzött tévéstábot alkotó társainak.

Még mindig a lengyelek elleni negyeddöntőnél járunk, amely 1-1-es végeredményt követően büntetőkkel dőlt el. Az utolsó, győzelmet érő hétméterest Béres Ferenc értékesítette, aki ezután egyszerűen leült törökülésbe. Kicsit Ibrahimovic tizenegyes-ünnepléséhez lehetne talán hasonlítani, aki tárt karokkal szokott a tizenegyespontnál maradni egy belőtt büntető után, de az is lehet, hogy a törökök kiverésének állított, vagy ült emléket Béres.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kiütéssel nyerte második Eb-meccsét a minifoci-válogatott
A magyar minifutball-válogatott második csoportmérkőzését is megnyerte a csehországi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos szövetségi kapitány csapata a vasárnapi játéknapon Izrael legjobbjait verte hat góllal, és átvette a vezetést a kvartettben.
Magyar futball
A szurkolók örülnek, hogy marad Storck
Az m4sport.hu stábja az MLSZ rendkívüli elnökségi ülése után néhány perccel a szurkolókat kérdezte, mit szólnak ahhoz, hogy <a href="www.m4sport.hu/2017/06/15/tovabbra-is-bernd-storck-iranyitja-a-magyar-labdarugo-valogatottat/" target="_blank" rel="noopener">Bernd Storck kap még egy esélyt.</a>
Magyar futball
Bernd Storck kapott a szövetségtől egy második esélyt
Az <a href="www.m4sport.hu/2017/06/09/arcpirito-vereseg-andorraban/" target="_blank" rel="noopener">Andorra ellen elszenvedett kínos vereséget</a> követően a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtök délutánra várta Bernd Storckot, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát beszámolóra. A rendkívüli elnökségi ülés véget ért, a döntés megszületett, a német szakember kapott egy második esélyt.
Magyar futball