Musorujsag
Élő Eredmények

A hét utolsó napján sem pihent a magyar pólóválogatott

m4sport.hu/waterpolo.hu
A magyar férfi vízilabda-válogatott néhány napos közös edzőtáborozáson vett részt a spanyol válogatottal Madridban. Märcz Tamás szövetségi kapitány szerint nagyon jó összetartást tudhat maga mögött a csapat.

„A vasárnapi is hosszú nap volt, délelőtt mindkét kapunál emberelőnyös és –hátrányos gyakorlás folyt, ez volt az edzés fő része, a délután során pedig az utolsó négynegyedes kétkapuzásra került sor. A spanyol válogatott nagyon összeszedte magát az ötödik edzőmeccsre, végül az első néggyel ellentétben most ők is győztek. De ez nem is baj, mert kicsit magasabban tartja a figyelmet. Sok helyzetet hagytunk ki, talán figyelmetlenek is voltunk, így viszont nem bízhatjuk el magunkat. Összességében nagyon jó edzőtábort tudhatunk magunk mögött” – mondta Märcz Tamás a waterpolo.hu-nak az edzőtábor vasárnapi napjáról.

A vasárnap délutáni edzőmeccset követően a spanyol csapat továbbutazott Barcelonába, Varga Dénesék azonban maradtak még Madridban. Hétfő délelőtt még tréninget vezényelt a szövetségi kapitány, majd délután utazik haza a válogatott Budapestre. Keddre pihenőt engedélyezett Märcz Tamás, majd szerdán edzés a fővárosban, csütörtökön pedig utazik a válogatott a görögországi Szamarcidisz-kupára.

A férfiválogatott 18-as vb-kerete:

Kapusok: Bisztritsányi Dávid, Decker Attila, Nagy Viktor
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Salamon Ferenc, Török Béla, Varga Dénes, Vámos Márton, Zalánki Gergő

A budapesti vizes világbajnokság férfitornájának csoportbeosztása:

A-csoport: Brazília, Montenegró, Kazahsztán, Kanada
B-csoport: Franciaország, Ausztrália, Olaszország, MAGYARORSZÁG
C-csoport: Spanyolország, Szerbia, Görögország, Dél-Afrika
D-csoport: Egyesült Államok, Japán, Horvátország, Oroszország

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Új medencét kapott a BVSC-Zugló
Az újabb, 1,1 milliárd forintos fejlesztés keretében új, 50 méteres kültéri úszómedencével gazdagodott a BVSC-Zugló Szőnyi úti sportkomplexuma.
Úszás
Märcz Tamás: „Fejben nagyon itt vannak a fiúk”
Csütörtök reggel Madridba utazik a vizes-vb-re készülő magyar férfi vízilabda-válogatott, hogy közös edzőtáborozáson vegyen részt a spanyolokkal. Märcz Tamás szövetségi kapitány a vlv.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, milyen munkát végzett hétfő óta a csapattal.
Vízilabda