Musorujsag
Élő Eredmények

Le sem esett Nagy-Bujdosó hárompontosa

m4sport.hu/M4 Sport
A Csehországban zajló női kosárlabda-Európa-bajnokságon a magyar válogatott az ukránok legjobbjaival csapott össze az utolsó csoportmérkőzésen. Stefan Svitek együttese a csehek legyőzésével biztos továbbjutó és a szlovák vagy az olasz válogatottal találkozik kedden. A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti majd.

Az ukránok elleni összecsapás második negyedében Nagy-Bujdosó Nóra hárompontossal próbálkozott, azonban a labda fennragadt a palánkon. Ritkán látni hasonlót, természetesen időről-időre azért előfordul.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Fekete ló az ukrán válogatott, de nem kell megijedni tőlük
Hétfőn játssza utolsó csoportmérkőzését a magyar női kosárlabda-válogatott Ukrajna legjobbjai ellen a Csehországban zajló Európa-bajnokságon. A Sportreggeliben Tihanyi Viktor, az M4 munkatársa jelentkezett a kontinensviadal helyszínéről. Az ukránok elleni összecsapást az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti hétfőn 12 órától.
Kosárlabda
Megvan a magyar női kosárválogatott első Eb-győzelme
A magyar női kosárlabda-válogatott egy végig szoros mérkőzésen, izgalmas végjátékot követően 74–70-re legyőzte a házigazda Csehországot Királyváradon, az Európa-bajnokság szombati játéknapján, s ezzel már biztosan továbbjutott a csoportból.
Kosárlabda
Tisztes helytállás a spanyolok elleni nyitómeccsen
A magyar női kosárlabda-válogatott 62-48-ra kikapott az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes spanyoloktól Királyváradon (Hradec Kralove) a csehországi Európa-bajnokság pénteki nyitónapján.
Kosárlabda